Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/47458/android-5-0-problemos-su-wi-fi-ir-atnaujinimas-android-5-1/spausdinti/

„Android 5.0“ problemos su Wi-Fi ir atnaujinimas „Android 5.1“

Publikuota: 2014-11-17 12:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Vartotojai, kurie į savo mobilius įrenginius yra įdiegę kūrėjams skirtą „Android 5.0“, praneša apie Wi-Fi ryšio klaidą. Problemų su prisijungimu prie bevielių tinklų turi eilė įrenginių, tarp jų „Nexus 5“, „Nexus 7“ ir „Nexus 9“.

Tai jau antra rimta naujos „Android“ versijos problema, nors daugelis vartotojų ją dar tik ruošiasi gauti. Kiek anksčiau vartotojai buvo pranešę apie tai, kad išmanieji telefonai su „Android Lollipop“ per greitai išeikvoja savo bateriją, dirbant Wi-Fi tinkluose.

Tuomet kūrėjai pranešė, kad problemą lėmė ypač aukštas ekrano dažnis, tačiau dabar ši klaida jau pašalinta.

Šiuo metu „Google“ pradėjo platinti „Android 5.0“ eilei etaloninių „Nexus“ mobilių įrenginių (tarp jų ir „Nexus 4“), taigi naujoji problema su Wi-Fi gali paplisti žymiai plačiau, jei iki to laiko nebus pašalinta.

„Android 5.0“ problemos su Wi-Fi ir atnaujinimas „Android 5.1“

Beje, Olandijoje vykstančioje kūrėjų konferencijoje „Devoxx“ jau pastebėta nauja „Google“ operacinės sistemos versija „Android 5.1“. interneto giganto atstovai parodė išmanųjį telefoną „Nexus 5“ su „Android Lollipop MR1“ („Maintenance Release 1“).

Anksčiau jau būta versijų su tokiu pavadinimu: „Android 2.0 MR1“ pavirto į „Android 2.1“, „Honeycomb Android 3.0 MR1“ – į „Android 3.1“, „Android 4.0 MR1“ – į „Android 4.1“, tuo tarpu „Android 4.3 MR1“ – į „Android 4.4 KitKat“.

„Android 5.1“ labai nežymiai skirsis nuo dabartinės versijos 5.0, o kartu ir toliau priklausys „Lollipop“ serijai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!