Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/47214/kinai-ruosia-vos-3-8-mm-storio-ismanuji-telefona/spausdinti/

Kinai ruošia vos 3,8 mm storio išmanųjį telefoną

Publikuota: 2014-10-30 19:15
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Ploniausio išmaniojo telefono rungtyje nusimato dar vienas dalyvis. Kinų kompanija VIVO, panašu, dirba prie išmaniojo telefono, kurio korpuso storis sudarys vos 3,8 mm!

Šaltinio teigimu, tai nėra klaida – naujasis mobilus įrenginys bus net 1,3 mm storesnis už tos pačios VIVO sukurtą išmanųjį telefoną „Gionee Elife S5.1“, kuris šiuo metu yra ploniausias pasaulyje – korpuso storis neviršija 5,1 mm.

Puslapis „GSMArena“ publikavo Internete pasirodžiusias nuotraukas, kuriose matyti būsimo VIVO išmaniojo telefono korpuso briauna, o taip pat „iPhone 5“ arba „iPhone 5S“ su 7,6 mm storio korpusu. Visa tai leidžia vaizdžiai įvertinti kinų kompanijos naujoko plonumą.

Kinai ruošia vos 3,8 mm storio išmanųjį telefoną

Ar tikrai tvirtas bus kinų išmanusis telefonas ir kokią aparatinę įrangą jis gaus, kol kas galima tik spėlioti. Antra vertus, kai kurie skeptikai jau dabar abejoja, kad kinai galėtų išleisti tokį mobilų įrenginį.

Galima spėti, kad kinų inžinieriams teks siekti kompromiso ir kai ką paaukoti, kad būtų galima išleisti radikaliai ploną išmanųjį telefoną. Kartu gali tekti rinktis iš tikrųjų lanksčius komponentus, ir tai ne tik ekranas, tačiau, pavyzdžiui, ir akumuliatorius, kurių prototipus jau demonstravo eilė mokslininkų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!