Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/46965/motorola-droid-turbo-gaus-qhd-ekrana-ir-3900-mah-baterija/spausdinti/

„Motorola Droid Turbo“ gaus QHD ekraną ir 3900 mAh bateriją

Publikuota: 2014-10-14 16:05
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Dar visai neseniai buvo paviešintas išmaniojo telefono „Motorola Droid Turbo“, skirto operatoriui „Verizon“, vartotojo instrukcija. Šį kartą paaiškėjo tam tikri duomenys apie mobiliojo įrenginio technines specifikacijas, rašo puslapis „NextPowerUp“.

Šaltinio teigimu, „Motorola Droid Turbo“ galės pasigirti ilgu baterijos darbo laiku. Už visa tai reikės dėkoti ne tik programinės įrangos optimizavimui, tačiau ir talpiam – 3900 mAh – akumuliatoriui.

„Motorola Droid Turbo“ gaus QHD ekraną ir 3900 mAh bateriją

Išmaniojo telefono aparatinės įrangos pagrindą sudarys „Qualcomm Snapdragon 805“, veikiantis 2,7 GHz taktiniu dažniu, taip pat 3 GB operatyvios atminties, 5,2“ įstrižainės QHD (2560 x 1440) taškų raiškos ekranas.

Iš kitų techninių specifikacijų minima 21 megapikselių raiškos pagrindinė kamera, bevielio ryšio adapterių Wi-Fi, „Bluetooth“ ir technologijos NFC palaikymas.

Šaltinis, deja, nepraneša, kokia bus jo „Motorola Droid Turbo“ rekomenduojama kaina. Prognozuojama, kad tarptautinis išmanusis telefonas gali debiutuoti lapkričio mėnesį, prieš pat Kalėdinių išpardavimų sezono pradžią, tuo tarpu „Verizon“ mobilų įrenginį ruošia pristatyti spalio 28 arba 29 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!