Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/46457/kinu-gamintojas-meizu-savo-ismanuji-telefona-mx4-baltijos-salims-pristatys-dar-siemet/spausdinti/

Kinų gamintojas „Meizu“ savo išmanųjį telefoną MX4 Baltijos šalims pristatys dar šiemet

Publikuota: 2014-09-08 15:15
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Praėjusią savaitę Pekine pristatytas naujasis flagmanas „Meizu MX4“ siūlo įspūdingą dizainą, funkcijas ir patogų valdymą už patrauklią kainą.

Viena didžiausių ir populiariausių gamintojų Kinijoje, bendrovė MEIZU sukūrė išmanųjį telefoną MX4, kuris gali didžiuotis savo nepriekaištingu dizainu, patobulinta, „Android“ pagrindu sukurta operacine sistema ir puikiomis eksploatacinėmis savybėmis.

Oficialiu įrenginio tiekėju taps mobiliųjų įrenginių platintoja Centrinėje ir Rytų Europoje, bendrovė TCCM. Planuojama, jog telefonas prekyboje pasirodys dar šiemet.

Kinų gamintojas „Meizu“ savo išmanųjį telefoną MX4 Baltijos šalims

Naujasis „Meizu MX4“ yra ilgus mėnesius trukusių tyrimų ir plėtros rezultatas – išmanusis telefonas pasižymi įspūdingu dizainu ir funkcionalumu. „Meizu MX4“ su 5,36 colių ekranu (1920×1152 taškų (418 ppi)) sutalpintas į neįprastai ploną korpusą, flagmanas sveria vos 137 gramus. Išmanusis 8 branduolių procesorius leidžia taupyti energiją ir užtikrina puikų telefono našumą. Dėl telefone esančių Wi-Fi ir 4G funkcijų galima be trukdžių naudotis sparčiausiu belaidžiu internetu, perduoti duomenis ir apdoroti grafinius vaizdus. 3100 mAh baterija ir energiją taupantis procesorius pailgina naudojimosi telefonu trukmę. MX4 turi puikiai fokusuojančią pribloškiamą 20,7 megapikselių „Sony“ kamerą. Inovatyvi operacinė sistema „Flyme 4.0“ remiasi „Android 4.4.4“, tačau yra reikšmingai patobulinta.

„Tokie ženklai kaip „Meizu“ ir „Xiaomi“ kelia rimtą konkurenciją pirmaujančių gamintojų rinkai. Nauji rinkos dalyviai, kurie iki šiol buvo laikomi pradedančiaisiais, dabar sparčiai auga, tai ypač pastebima Kinijos rinkoje“, – teigia generalinis TCCM direktorius Kamil Vacek.

„Neįtikėtina, kaip jauni ženklai siūlo vis geresnius modelius ir sėkmingai konkuruoja savo dizainu, funkcijomis, naujovėmis, taip pat kaina ir palaikymu. Pramonė kiekvieną dieną keičiasi, ir per ateinančius 2 metus galime išvysti visiškai pasikeitusius rinkos lyderius. Tai, kad „Meizu“ pradedama prekiauti Lietuvoje, yra puiki naujiena visiems naujovių gerbėjams, norintiems mėgautis nauju, aukščiausios kokybės išmaniuoju telefonu. Mūsų rinka yra pasirengusi naujoms tendencijoms, o konkurencija teikia daug privalumų vartotojams“, – sako TCCM Baltijos regiono vadovė Rūda Straupė.

MEIZU yra lyderiaujanti išmaniųjų telefonų gamintoja Kinijoje. Bendrovė buvo pripažinta kaip viena konkurencingiausių pasaulio technologijų rinkoje. Pirkėjų lojalumą gamintoja pelnė dėl puikaus savo produkcijos dizaino, gerų techninių savybių ir prieinamos kainos.

„Meizu M4“ techninė informacija

Dydis: 144 x 75,2 x 8,9 mm

  • Svoris: 147 gramai
  • Ekranas: 5,36 coliai, 1920 x 1152 (418 ppi)
  • Procesorius: „MediaTek MT6595“ 2,2 GHz procesorius
  • Operacinė sistema: „Android 4.4“ ir „Flyme OS 4.0“
  • Atmintis: vidinė atmintis: 16/32/64 GB
  • RAM: 2 GB
  • Tinklas: GSM/GPRS/EDGE/WCDMA/HSPA+/4G - LTE
  • SIM: Mikro SIM
  • Pagrindinė kamera: 20,7 MP „Sony IMX220“, f/2.2, 1,2 μm. Iki 4K 30 k/s vaizdo įrašymas;
  • Priekinė kamera: 2 MP „Sony IMX208“, f/2.0
  • Baterija: 3100 mAh
  • ‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!