Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/46446/geriausios-pramogos-bet-kur-ir-bet-kada-su-acer-ismaniuoju-telefonu-liquid-z500/spausdinti/

Geriausios pramogos bet kur ir bet kada su „Acer“ išmaniuoju telefonu „Liquid Z500“

Publikuota: 2014-09-06 10:57
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Geriausios pramogos bet kur ir bet kada su „Acer“ išmaniuoju telefonu „Liquid Z500“Mes kur nors keliaujame kiekvieną dieną. Mūsų gyvenimas yra greitas ir kupinas staigmenų. Suprantama, kad išmanusis telefonas turi nuo mūsų neatsilikti! Nesvarbu, ar norime klausytis muzikos važiuodami dviračiu, ar žiūrėti filmus lėktuve. „Acer Liquid Z500“ yra pasirengęs jus linksminti kiekvienoje gyvenimo stotelėje.

„Liquid Z500“ stebina puikiomis garsinėmis savybėmis: muzika skamba kaip CD kokybėsi garsas yra absoliučiai nenuostolingas ir garantuoja pasinėrimą į muziką bet kurioje vietoje. Ir melomanams, ir kino mėgėjams nebereikia išorinių garsiakalbių, nes „Liquid Z500“ telefone yra galingi ir pažangūs raiškieji priekiniai garsiakalbiai, kurie dėl DTS Studio Sound skamba stulbinančiai. Sutikite visiškai naują klausymosi patirtį!

Susitikimas su senais draugais, giminės suvažiavimas ar tiesiog tobulas saulėlydis – yra daugybė situacijų, kur jūsų išmaniojo telefono kamera turi būti pasiruošusi. O „Liquid Z500“ iš tiesų tokia yra: ryški kamera ir nuostabus 5 colių raiškusis IPS ekranas su 900:1 kontrastingumu garantuoja, kad jūsų prisiminimai atrodys taip pat gražiai nuotraukoje, kaip ir gyvenime. 8 MP automatinio fokusavimo kamera su F2.0 apertūra užtikrina geriausią kokybę menkai apšviestose patalpose. „Acer Bright Magic“ daro netgi geresnes menko apšvietimo nuotraukas, padidindamas ryškumą ir tuo pačiu metu sumažindamas triukšmą.

Pakalbėkime apie išvaizdą: „Liquid Z 500“ plona ir lygi forma užtikrina ilgai trunkantį laikymą ir nešiojimą. Išmanusis telefonas yra tik 8,65 mm storio. Jo išvaizdą karūnuoja glotnus tekstilinis dizainas, kuris prieinamas trimis elegantiškomis ir šviežiomis spalvomis: titano juoda, smėlio sidabrinė ir jūros žalia.

Įsigijimas ir kainos

„Acer Liquid Z-500“ Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje bus galima įsigyti nuo 2014 m. rugsėjo 15 d. Kaina – nuo 149 EUR.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!