Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/46166/pirmieji-ypac-pigus-google-telefonai-pasirodys-anksciau-nei-tiketasi/spausdinti/

Pirmieji ypač pigūs „Google“ telefonai pasirodys anksčiau, nei tikėtasi

Publikuota: 2014-08-18 16:40
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Pirmieji „Google“ išmanieji telefonai su etalonine platforma „Google One“ gali pasirodyti anksčiau, nei buvo prognozuota. Remiantis leidinio „India Today“ turima informacija, „Android One“ platforma turėjo debiutuoti spalio mėnesį, tačiau panašu, kad pasirodymas įvyks jau rugsėjį.

Išmanieji telefonai su „Android One“ priklausys itin pigių modelių kategorijai. Savo laiku „Twitter“ mikrotinklaraštis @evleaks pranešė, kad etaloniniai „Google“ telefonai turės 4,5“ įstrižainės 960×540 taškų raiškos ekraną, 2 branduolių procesorių „Qualcomm Snapdragon 2003 ir 5 megapikselių kamerą.

Pirmieji ypač pigūs „Google“ telefonai pasirodys anksčiau, nei tikėtasi

Kompanija „Google“ žadėjo, kad tokie išmanieji telefonai kainuos apie 100 JAV dolerių, nors interneto giganto partneriai buvo kiek kuklesni – jų teigimu, „Android One“ platformą turintys telefonai kainuos ne daugiau nei 150 JAV dolerių.

Prognozuojama, kad iš pradžių naujieji „Google“ etaloniniai telefonai debiutuos Indijoje, kurioje mobilių įrenginių pardavimais užsiiminės kompanijos „Micromax“, „Karbonn“ ir „Spice“. Vėliau juos ketinama pradėti platinti ir kitų šalių rinkose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!