Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/46010/rugsejo-9-aja-apple-pristatys-nauja-ismanuji-telefona/spausdinti/

Rugsėjo 9-ąją „Apple“ pristatys naują išmanųjį telefoną

Publikuota: 2014-08-05 23:00
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Visame pasaulyje žinoma Amerikos korporacija „Apple“, kuri projektuoja ir gamina plataus vartojimo elektronikos ir programinės įrangos produktus, praneša griausmingą naujieną – jau šį rudenį, rugsėjo 9-ąją, bus pristatomas naujasis išmanusis telefonas su 4,7 colių ekranu. Toks išmaniojo telefono modelis daug pažangesnis už senesnį „Apple“ sukurtą modelį „iPhone 5S“, skelbiama portale businessinsider.com.

Apie šią naujieną paskelbė žymus technologijų žurnalistas Johnas Paczkowskis. Jis, beje, visada operatyviai ir tiksliai informuoja apie svarbiausius „Apple“ įvykius. Dar nepasirodžius naujajam išmaniajam telefonui, kalbama, kad kompanija tikrai nesustos tobulindama savo produkciją ir neužilgo pagamins 5,5 colių ekraną.

Dauguma išmaniųjų telefonų turi 4 colių ekraną. O štai, pavyzdžiui, „Samsung Galaxy S5“ gali pasigirti 5,1 colių ekranu. Išmaniųjų telefonų ekranai vis didėja ir didėja. Planšetiniai telefonai stumia „draugiškų kišenei“ ribą vis tolyn (nors tenka pripažinti, kad ši riba buvo peržengta jau gerokai seniau), o dabar „Samsung“ ruošiasi sukurti 7 colių įstrižainės įrenginį ir mums pranešti apie naują mobiliųjų ekranų dydžio absurdiškumo erą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!