Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/45878/kartu-su-iphone-6-bus-pristatyta-apple-mokejimu-sistema/spausdinti/

Kartu su „iPhone 6“ bus pristatyta „Apple“ mokėjimų sistema

Publikuota: 2014-07-28 20:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Jau ne kartą buvo rašyta, kad „iPhone 6“ turės kelias modifikacijas. 5,5“ variantas pasirodys vėliau, nei versija su 4,7“ ekranu. Apie tai dar kartą priminė taivaniečių puslapis „DigiTimes“, remdamasis komponentų tiekėjų pateikta informacija.

Leidiniui pavyko išsiaiškinti, kad 5,5“ ekraną turintys „iPhone 6“ pasirodys, praėjus keliems mėnesiams po 4,7“ modelio debiuto. Tai susiję ne su gamybinėmis problemomis, o su „Apple“ noru, kad abu modeliai tarpusavyje nekonkuruotų, nes tai neigiamai atsilieptų pardavimams.

„Apple“ nenori kartoti klaidos, kurią padarė praėjusiais metais, kai vienu metu pasirodė flagmanas „iPhone 5S“ ir „biudžetinis“ „iPhone 5C“, teigia informuoti šaltiniai.

Puslapio „9to5Mac“ vyriausiajam redaktoriui Markui Gurmanui pavyko sužinoti, kad „iPhone 6“ prezentacija įvyks šių metų rugsėjo viduryje. Šaltinių teigimu, anonsas turėtų įvykti rugsėjo antrą arba trečią savaitę. Antra vertus, „Apple“ dar turi laiko viską pakeisti.

Leidinio „The Information“ teigimu, kartu su „iPhone 6“ kompanija „Apple“ turėtų pristatyti ir firminę mokėjimų sistemą. Dabar amerikiečių korporacija veda derybas su keliomis firmomis, kurios dirba elektroninių mokėjimų srityje.

Tarp galimų „Apple“ partnerių minima korporacija Visa, kuri teikia mokėjimo operacijų paslaugas visame pasaulyje. Naujoji „Apple“ sistema leistų vartotojams apmokėti prekes ir paslaugas su savo „iPhone“. Kokiu principu visa tai veiks, nepranešama, nors anksčiau gandai minėjo, jog „iPhone 6“ gaus mokėjimams tinkamos NFC technologijos palaikymą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!