Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/45874/lg-g3-specialiai-sukurtas-paprastam-naudojimui/spausdinti/

„LG G3“ – specialiai sukurtas paprastam naudojimui

Publikuota: 2014-07-28 10:19
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG G3“ – specialiai sukurtas paprastam naudojimuiTyrimų duomenimis, vartotojai praleidžia daugiau laiko prie mobiliojo telefono, nei prie kompiuterio – per 40 val. per mėnesį. Tačiau pastebima, kad tobulėjant technologijoms, naudotis mobiliojo telefono funkcijomis tampa vis sudėtingiau. Šį mėnesį Lietuvoje pristatytas LG flagmanas „G3“ išsiskiria funkcijomis, kurias paprasta suprasti ir lengva naudoti kiekvieną dieną.

Pagrindinė vartotojo sąsajos funkcija telefone tapo „SmartNotice“ – ji stebi telefono vartojimo būdą, automatiškai praneša apie laiką atnaujinti tam tikrą programą, pateikia kitą aktualią informaciją. Atitinkamai pagal paros laiką, savaitės dieną, tam tikrus įvykius, telefono ar programėlių statusą, „SmartNotice“ pateikia naudingas rekomendacijas ir priminimus. Štai pvz., „New contact suggestions“ automatiškai pasiūlo išsaugoti pasikartojantį nežinomą numerį, „Callback reminders“ – primena apie praleistą skambutį ar SMS žinutę. „Smart Cleaning“ funkcija pasiūlo išvalyti prisikaupusius laikinus dokumentus, o „Life square“ – primena apie praleistus priminimus, atsižvelgiant į laiką ir vietą. „SmartNotice“ gali priminti apie kontaktų sąraše esančių žmonių gimtadienius, teikti informaciją apie eismą, oro sąlygas ir pan.

Greitai ir paprastai naudojamas savybes LG pritaikė ir „G3“ kameroje. Tam pasitelkė technologiją „Laser Auto Focus“, kuri spinduliuoja mažo intensyvumo infraraudonuosius spindulius ir tiksliai nustato atstumą iki fiksuojamo objekto, išlaiko tikslumą net kai objektas juda. Taip garantuojamas nuotraukų ar filmuojamo vaizdo ryškumas, aiškumas, išvengiama išblukimo. Prie nuotraukų kokybės prisideda ir optinis vaizdo stabilizatorius, vietovės žymėjimo, veido nustatymo režimai.

„G3“ kamera pritaikyta mėgstantiems fiksuoti asmenukes (angl. selfie). 2,1 MP priekinė kamera leidžia fiksuoti vaizdą gestais – specialus „Selfie mode“ režimas automatiškai pradeda skaičiuoti laiką, kai vartotojas iškelia ranką prieš kamerą. Taip nereikia pačiam spausti mygtuko, todėl galima tiksliau sutelkti dėmesį į fiksuojamą vaizdą. Vaizdą tiksliai sufokusuoti padeda infraraudonasis spindulys, todėl kokybiška nuotrauka pavyksta net ir silpnai apšviestoje aplinkoje.

„LG G3“ naudojimą palengvina ir tokios savybės, kaip „KnockCode“ bei „KnockON“. Jos leidžia saugiai užrakinti telefoną greitai ir paprastai surinkus atitinkamą kombinacija. Funkcija „Kill Switch“ leidžia išjungti telefoną nuotoliniu būdu vagystės atveju, o „Smart Keyboard“ – rinkti tekstą lengvai ir greitai, nes taiso padarytas klaidas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!