Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/44430/whatsapp-tapo-virtualiu-operatoriumi-ir-siulo-savo-sim-kortele/spausdinti/

„WhatsApp“ tapo virtualiu operatoriumi ir siūlo savo SIM kortelę

Publikuota: 2014-04-17 15:36
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Dar šių metų vasario mėnesį kompanijos „WhatsApp“ vadovas Jan Koum užsiminė, kad ši tarnyba, kuri neseniai už 19 mlrd. dolerių buvo parduota socialiniam tinklui „Facebook“, gali pasiūlyti naujų būtų, kaip bendradarbiauti su mobiliojo ryšio operatoriais.

Su vokiečių operatoriumi „E-Plus“ pasiektas susitarimas, kad prekyboje pasirodys SIM kortelės, kurios leis per „WhatsApp“ bendrauti neribotą kiekį laiko, ir tai bus galima daryti net tuo atveju, jei sąskaitoje nebus nė cento, praneša puslapis „TechCrunch“.

„WhatsApp“ tapo virtualiu operatoriumi ir siūlo savo SIM kortelę

Tokios SIM kortelės kaina sudarys 10 eurų, šią sumą abonentai galės išleisti skambučiams, SMS žinutėms ir mobiliam internetui. Kartu bus galima bendrauti su visais „WhatsApp“ vartotojais be jokių apribojimų, tuo tarpu internetu perduodamų duomenų srautas irgi bus nemokamas.

Reikia pažymėti, kad pati programėlė „WhatsApp“ yra nemokama visus metus, o vėliau vartotojams teks mokėti 0,99 dolerio per metus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!