Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/4204/pildyk-vartotojams-pristatytas-mobilusis-internetas/spausdinti/

„Pildyk“ vartotojams pristatytas mobilusis internetas

Publikuota: 2006-04-25 10:24
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

„Pildyk“ vartotojai jau gali užsisakyti mobilaus interneto paslaugą ir mėgautis visais jos teikiamais privalumais: tikrintis elektroninį paštą, siųsti MMS žinutes, naršyti WAP puslapiuose, atsisiųsti melodijų, ekrano užsklandų ar naujausių JAVA žaidimų.

„Pildyk“ vartotojus pasitiks atnaujintas „Tele2 WAP“ portalas, kurio struktūra pertvarkyta taip, kad norimas pramogas būtų galima pasiekti daug paprasčiau ir greičiau. „Sukurta speciali svetainė krepšinio sirgaliams, kurioje galima sekti varžybų transliacijas, prenumeruoti naujienas ir rezultatus. Kita naujiena – Super klubo paslauga.. Ją užsiprenumeravus nemokamai galima atsisiųsti įvairias melodijas, paveikslėlius ir kitą informaciją. Per artimiausius kelis mėnesius planuojama įdiegti dar daugiau paslaugų,“ - sako „Tele2“ marketingo direktorius Mindaugas Savickas.

„Tele2“ laikosi mažų kaštų verslo modelio ir į naujas technologijas investuoja tik tada, kai susiformuoja pakankama paklausa ir išauga vartotojų skaičius, kurie ta paslauga gali pasinaudoti.

„GPRS paslaugą išankstinio apmokėjimo paslaugų vartotojams mes pradedame teikti dabar ir tai darome neatsitiktinai. Šiuo metu technologijos yra ne tik atpigusios keletą kartų, bet ir patobulėjusios, o „Pildyk“ vartotojų skaičius stipriai išaugęs. Tad vartotojams galime pasiūlyti patrauklias kainas, o investicijos į naują paslaugą turėtų greitai atsipirkti“, - sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Marketingo direktorius Mindaugas Savickas pastebi, kad naujų paslaugų poreikis labai susijęs ir su naudojamais telefonų modeliais. „Dar ne taip senai GPRS funkciją palaikančių telefonų rinkoje nebuvo daug, o šiuo metu jų dalis jau viršija 50 proc. Todėl vis daugiau „Pildyk“ vartotojų gali pasinaudoti mobiliojo interneto paslauga,“ – sakė M. Savickas.

Mobiliojo interneto paslaugos pristatymui „Pildyk“ vartotojams, kurių šiuo metu yra net virš milijono, „Tele2“ nuodugniai ruošėsi. Bendrovė išplėtė tinklo pajėgumus, atnaujino WAP portalą, atliko išsamius išankstinius bandymus. Paslaugos bandyme dalyvavę vartotojai gyrė ypač spartų duomenų perdavimo greitį bet kuriuo paros metu. „Pildyk“ mobilusis internetas puikiai veikia visoje Lietuvos teritorijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!