Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/4136/greatcall-su-samsung-pristate-naujaji-mobiluji-telefona-jitterbug-senjorams/spausdinti/

„GreatCall“ su „Samsung“ pristatė naująjį mobilųjį telefoną „Jitterbug“ senjorams

Publikuota: 2006-04-16 16:15
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Mobiles.lt

„GreatCall Inc.“ ir „Samsung Electronics Co., Ltd.“ išleido pritaikytą senjorų asmeniniams poreikiams mobilųjį telefoną - „Jitterbug“. Į jo privalumus įeina 24 valandų ryšio operatoriaus pagalbos tarnyba, palengvintas balso žinučių gavimas, praleistų skambučių priminimas, saugus duomenų iš kito telefono adresų knygutės paėmimas.

Siūlomi du „Jitterbug“ serijos mobilieji telefonai, kurių dizainą kūrė „Samsung“: „Jitterbug Dial“ ir „Jitterbug OneTouch“. Abu įrenginiai yra patogios ergonomiškos formos, su didieliais, šviesiais, patogiais mygtukais, dideliu ir atlenkiamu ekranu bei iškiliu garsiakalbiu, sumažinančiu išorinį truikšmą ir garantuojantį švarų garsą. Taip pat telefonai įspėjamuoju signalu praneša, kai yra atidaromi ir turi išskirtą greitąjį pagalbos mygtuką.

„Jitterbug Dial“ yra patvirtintas FCC standartų šių metų sausį kaip „Samsung SPH-A120“.

„Jitterbug OneTouch“ turi tris padidintus mygtukus, kurie yra patogesni senyvo amžiaus žmonėms, ar žmonėms su negalia. Vienas iš jų skirtas palaikyti ryšį su operatoriumi, kiti du programuojami pagal vartotojo pageidavimus.

„Jitterbug“ telefonų ir jų aptarnavimo testavimas planuojamas šią vasarą, o išleidimas į rinką planuojamas rudenį. Apie kainą neužsimenama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!