Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/4105/vp-market-ir-eurocom-pristato-nauja-paslauga-maxima-ir-saulute-pirkejams/spausdinti/

„VP Market“ ir „Eurocom“ pristato naują paslaugą „Maxima“ ir „Saulutė“ pirkėjams

Publikuota: 2006-04-13 11:38
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Eurocom, UAB

Didžiausią mažmeninės prekybos tinklą Baltijos šalyse valdanti įmonė „VP Market“ kartu su mobiliojo ir fiksuotojo ryšio operatoriumi "Eurocom" pristato naują prekės ženklą „Telemaxima“ – išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugą, kurią nuo rytojaus, balandžio 13 d., visi norintys galės įsigyti „Maxima“ ir „Saulutė“ parduotuvėse.

„Telemaxima“ paslauga yra integruota kartu su „Maximum“ pirkėjų lojalumo programa – suteikiama galimybė nemokamai pasipildyti telefono sąskaitą, apsiperkant prekybos centruose „Maxima“ ir „Saulutė“. Įsigydami prekių daugiau kaip už 30 Lt ir kasoje pateikdami „Maxima“ arba „Saulutė“ kortelę, pirkėjai gaus nuo 1 iki 4 Lt vertės kuponą nemokamam "Telemaxima" sąskaitos papildymui. Taip pat bus galima įsigyti ir 2, 5, 10, 20, 50 Lt vertės išankstinio mokėjimo paslaugos papildymus, kurie bus parduodami parduotuvėse „Maxima“ ir „Saulutė“. Juos galės įsigyti tiek lojalumo programos dalyviai, tiek ir „Maximum“ kortelės neturintys pirkėjai.

Ryšio paslaugas „Telemaxima“ vartotojams teiks bendrovė „Eurocom“, užtikrinanti kokybišką ryšį 99 proc. Lietuvos teritorijos. Įmonė savo mobilųjį ryšį teikia naudodamasi „Bitės“ tinklais.

„Telemaxima“ neabejotinai patiks tiems, kurie rūpinasi savo šeimos nariais. Be to, tai dar vienas būdas mūsų pirkėjams sutaupyti šeimos biudžeto išlaidas – už „Maximum“ programos dalyvių pokalbius sumokės „Maxima“, - sako UAB „VP Market“ marketingo direktorius Giedrius Juozapavičius.

Paslaugos operatoriaus „Eurocom“ direktorius Liudvikas Andriulis sako: „Tai pirmoji išankstinio mokėjimo paslauga, orientuota ne į mūsų jauniausiąjį vartotoją , o brandų vartotoją. Džiaugiamės šiems žmonėms siūlydami naują produktą, išsiskiriantį pridėtine verte. Nemokama sąskaitos papildymo galimybė, aukšta ryšio kokybė, integracija su lojalumo programa „Maximum“, neabejoju, padarys „Telemaximą“ itin populiaria“.

Išankstinio mokėjimo paslaugos „Telemaxima“ pakuotė kainuos 14,99 Lt. Ją įsigiję pirkėjai iš karto gaus 15 Lt sumą pokalbiams. Šios paslaugos vartotojai tarpusavyje kalbės už 0,10 Lt/min. Skambučio į kitus tinklus kaina – 0,44 Lt. Trumposios žinutės, siunčiamos savame ir kitų operatorių tinkluose, kainuos 0,09 Lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!