Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/4050/paypal-pripazista-mobiliuju-apmokejimu-teisetuma/spausdinti/

„PayPal“ pripažįsta mobiliųjų apmokėjimų teisėtumą

Publikuota: 2006-04-09 10:21
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Mobiles.lt

„PayPal“ pristatė „PayPal Mobile“, pagrįstą sms žinutėmis, leidžiančiomis klientams JAV ir Kanadoje atlikti pinigų operacijas iš betkur ir betkokiu metu.

Su „PayPal Mobile“ vartotojai gali persiųsti pinigus, užsisakyti prekes, ar atlikti kitas finansines operacijas naudodami savo mobilųjį telefoną. Taip pat, tokios kompanijos kaip „20th Century Fox Home Entertainment“, „Bravo“, MTV ir „NBA Store“ leidžia užsisakyti jų produkcijos parašyk-pirk metodu.

Norėdami naudoti „PayPal Mobile“, klientai pirmiausiai turi aktyvuoti savo mobiliuosius telefonus, prisijungę prie „PayPal“ ir tapę vartotojais. Užregistravę savo mobilaus telefono numerį, vartotojas turi pasirinkt saugų PIN kodą, kuris apsaugos kiekvieną mobilų apmokėjimą.

„PayPal Mobile“ vartotojai apmokėjimus padaro nusiųsdami tekstinį pranešimą į „PayPal“. „PayPal“ paskambina vartotojui, patvirtina mobilų apmokėjimą ir atlieka reikiamą finansinę operaciją. Kiekvienas „PayPal Mobile“ pavedimas yra apsaugotas PIN kodu ir įrašomas į „PayPal“ duomenų bazę. Naudojant „PayPal Mobile“, finansinė informacija niekad nebus paskelbiama tretiesiems asmenims. Visa apmokėjimų informacija saugoma „PayPal“ serveriuose, ne mobiliuosiuose telefonuose, taigi, jei telefonas pavogtas, ar pamestas, visa vartotojo informacija išlieka saugi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!