Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/3969/omnitel-ir-hansabanko-vartotojams-hanza-net-operacijos-mobiliuoju-telefonu/spausdinti/

„Omnitel“ ir „Hansabanko“ vartotojams - „hanza.net“ operacijos mobiliuoju telefonu

Publikuota: 2006-03-30 11:18
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ ir „Hansabankas“ pristatė savo klientams galimybę atlikti bankines operacijas mobiliuoju telefonu. Vartotojai, mobiliuoju telefonu prisijungę prie internetinio banko „hanza.net“, galės pasitikrinti banko sąskaitų likučius, peržiūrėti operacijų išrašus bei atlikti pavedimus. Pasiekti „hanza.net“ telefone galima per mobiliojo interneto portalą „Omni SurfPort“ arba įvedus specialųjį „hanza.net“ telefone adresą.

„Lietuvos bankų klientai jau įprato bankines operacijas atlikti patogiai ir greitai, naudodamiesi internetinių bankų paslaugomis. Atsiradus internetinio banko mobiliajame telefone paslaugai, tai padaryti bus dar patogiau, nes ji veiks visur, kur veikia mobilusis ryšys. Nuo šiol „hanza.net“ bus pasiekiamas tiek namuose, tiek kelionėje, tiek svečiuojantis, pavyzdžiui, pas močiutę kaime. Internetinis bankas „hanza.net“ telefone yra dar vienas būdas, leidžiantis mūsų klientams negaištant laiko atlikti mokėjimo pavedimus, pasitikrinti, kiek pinigų liko sąskaitoje ir kt.“ - sakė „Hansabanko“ Produktų ir elektroninių kanalų departamento direktorius Ramūnas Strauka.

„Galimybė atlikti bankines operacijas mobiliuoju telefonu rodo, kad mobilusis internetas telefone tampa vienu patogiausių šiuolaikinio žmogaus įrankių, kuris padeda ne tik pramogauti, rinkti informaciją, skaityti laikraščius ar žiūrėti TV laidas, bet ir atlikti labai svarbius darbus,“ - teigia „Omnitel“ rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas. Pasak jo, bendrovė kryptingai investuoja į tai, kad vartotojai mobiliojo interneto portale „Omni SurfPort“ rastų visą jiems reikalingą ir lengvai prieinamą informaciją bei paslaugas.

Naudotis „hanza.net“ telefone“ paslauga gali kiekvienas „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojas, besinaudojantis internetiniu banku „hanza.net“ ir turintis mobilųjį telefoną su WAP 2.0 naršykle. Pirmiausia reikia įsijungti šią paslaugą įprastame „hanza.net“. Tai padarius, pasiekti „hanza.net“ telefone galima per mobiliojo interneto portalo „Omni SurfPort“ (adresu wap.sp.lt) skiltį „hanza.net“ telefone“ arba adresu https://lt.hanza.net/wapLT, naudojant tą patį ID bei pastovųjį slaptažodį kaip ir jungiantis prie „hanza.net“ internetu.

„Omni SurfPort“ skiltyje „hanza.net“ telefone“ galima pasitikrinti banko sąskaitų likučius, peržiūrėti paskutinių 20 operacijų išrašą, atlikti vietinius ir iš anksto nustatytus pavedimus litais.

Iki birželio mėn. šia paslauga gali naudotis tik „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojai. „hanza.net“ telefone" paslauga jiems papildomai nekainuoja. Bankinės operacijos ir mobiliojo interneto parsisiunčiami duomenys apmokestinami įprastais tarifais. Prisijungus prie „hanza.net“ telefone“ ir atlikus visas įprastas operacijas, paprastai persiunčiama nuo 50 iki 100 Kb, tai kainuoja 0,90 Lt. Pavedimai, atliekami internetiniame banke „hanza.net“, paprastai kainuoja pigiau nei banko padalinyje atliekami pavedimai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!