Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/38722/samsung-planuoja-isleisti-ismanuji-telefona-su-5-9-coliu-ekranu/spausdinti/

„Samsung“ planuoja išleisti išmanųjį telefoną su 5,9 colių ekranu

Publikuota: 2013-03-07 11:40
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Androidzona.lt
Inf. šaltinis: Androidzona.lt

„Samsung“ planuoja išleisti išmanųjį telefoną su 5,9 colių ekranu Dideli išmanieji telefonai patinka ne kiekvienam, tačiau žiūrint į pardavimų skaičius, telefonai su dideliu ekranu yra tikrai paklausūs. Nuo rugsėjo mėnesio, kai buvo pristatytas „Samsung Note 2“ su 5,5 colių ekranu, kompanija pardavė virš 10 milijonų vienetų šių telefonų. Kitos kompanijos, nenorėdamos atsilikti, pristatė savo išmaniųjų telefonų variantus su dideliu ekranu. Į šią nišą rimtai taikėsi „Huawei“ ir ZTE, kurios sudarė tikrai didelę konkurenciją „Samsung“. Galbūt, to pasekoje „Samsung“ ruošiasi išleisti dar vieną, net 5,9 colių dydžio ekraną turintį išmanujį telefoną. Mažieji planšetiniai kompiuteriai turi 7 colių ekraną, tad galime įsivaizduoti kaip atrodys toks telefonas. Ar bus patogu juo naudotis? Tikrai ne visiems.

Pasak „Korea Times“, išmanusis telefonas turės naująjį „Samsung Exynos 5 Octa“ procesorių. Ekranas naudos AMOLED technologiją, tačiau nebus pagamintas iš lanksčios medžiagos, nes „Samsung Display“ nespėja patenkinti lanksčių ekranų paklausos.

Taip pat, „Korea Times“ teigia, kad telefonas pasirodys artėjant metų pabaigai. Visą šią informacija atskleidė vienas iš svarbesnių „Samsung“ darbuotojų, panorėjęs išlikti paslaptyje. Neaišku lieka, ar būsimas telefonas priklausys „Note“ linijai, ar tai visai naujas produktas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!