Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/3807/p51-apjungia-navigacija-ir-telekomunikacija-profesionaliems-vartotojams/spausdinti/

P51 apjungia navigaciją ir telekomunikaciją profesionaliems vartotojams

Publikuota: 2006-03-13 10:16
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Mobiles.lt

„BenQ Mobile“ pristatė „BenQ-Siemens P51“, aukštos klasės protingą telefoną, kuris patenkins sumanaus verslininko poreikius. Jis apjungia aukštos klasės technologines sąvybes įtraukiant integruotą GPS modulį ir WLAN.

Su „Windows Mobile 5.0“ operacine sistema, šis protingas telefonas yra pilnas komunikacijų įrenginys dažnai keliaujančiam užsiėmusiam vadybininkui. Telefonas, dėl įdiegto GPS modulio, gali būti naudojamas ir kaip navigacijos prietaisas. Puikiai išdėstyti keliai yra idealiai aiškūs, net esant prastoms apšvietimo sąlygoms, dideliame QVGA TFT spalvotame ekrane (240 x 320 taškų). „BenQ-Siemens P51“ bus prieinamas ir su įmontuotu navigacijos sprendimu.

Be „Bluetooth“ ir USB šis telefonas taip pat turi ir integruotą WLAN sąsają (WLAN 820.11b/g), leidžiančią bekeliaujantiems vartotojams naršyti internete ir skambinti per VoIP naudojant „Skype“ bet kuriame prieigos taške. Dirbti kelyje kaip ir biure – tai ne problema, naudojanton visapusiškus verslo įrankius esančius naujame „BenQ-Siemens“ protingame telefone. „Email Push“ paslauga iš karto informuoja vartotoją apie naujai gautus laiškus. Skaitykite ir redaguokite dokumentus, taip pat ir „PowerPoint“ pristatymus, integruotoje naršyklėje ar redaktoriuje.

QWERTY klaviatūra ir lietimui jautrus ekranas leidžia lengvai įvesti duomenis, naudojant šviesinį plunksnakotį (angl. Stylus Pen). Be to, kompaktiškas telefonas gali būti naudojamas kaip diktavimo įrenginys įrašinėti žodines natas. Visi duomenys lengvai ir greitai sinchronizuojami su kompiuteriu, naudojant USB DCA-150 duomenų kabelį su „Active-Sync“. SDIO lizdas leidžia praplėsti funkcijų gausą su atitinkamomis SDIO kortelėmis, pavyzdžiui, prijungti TV imtuvo kortelę ar skanerį.

„BenQ-Siemens P51“ turi ir muzikos grotuvą (MP3, AAC, AAC+) su ekvalaizeriu bei 3D erdviniu garsu. Dieną ar naktį, integruota 1.3 megapikselių kamera ir šviesos diodu galesite fiksuoti spontaniškus momentus. Taip pat galėsite įrašinėti vaizdo įrašus bei iš karto juos peržiūrėti, naudojant daugialypės terpės grotuvą (H264, MPEG4).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!