Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/32261/skaitmenines-televizijos-gala-klientams-sventine-lnk-transliacija-hd-formatu/spausdinti/

Skaitmeninės televizijos GALA klientams – šventinė LNK transliacija HD formatu

Publikuota: 2011-12-31 09:08
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO LT, AB teikiamų skaitmeninės televizijos GALA paslaugų klientai Naujųjų metų išvakarėse turės galimybę šventinę televizijos LNK projekto „Kviečiu šokti“ transliaciją žiūrėti didelės raiškos (HD) formatu.

Televizijos „Interaktyvioji GALA“ ir televizijos „Skaitmeninė GALA“ klientai šokių projekto finalą ryškesnėmis spalvomis ir su smulkiausiomis šokėjų kostiumų detalėmis savo ekranuose galės matyti be jokių papildomų mokesčių.

Raiškiosios televizijos pranašumais galės mėgautis tie klientai, kurie turi skystųjų kristalų ar plazminius televizorius su HDTV technologija bei šios technologijos pagrindu veikiančius TV priedėlius.

Televizijos „Skaitmeninė GALA“ klientams reikės iš naujo atlikti kanalų paiešką ir surasti specialiai „Kviečiu šokti“ tiesioginei transliacijai sukurtą televizijos kanalą. Šią transliaciją galės matyti ir televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai, kuriems paslaugos teikiamos šviesolaidiniu ar sparčiu plačiajuosčiu ryšiu. Jiems tereikės perkrauti savo TV priedėlius – tokiu būdu sąraše atsiras ir naujasis kanalas.

TEO yra viena pirmųjų bendrovių Lietuvoje, suteikusi galimybę savo klientams mėgautis naujausiomis televizijos technologijomis be jokių papildomų mokesčių. Televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai nuolat turi galimybę matyti 5 raiškiosios TV kanalus: „Discovery HD Showcase“, „National Geographic Channel HD“, „History HD“, „iConcerts HD“ ir „Eurosport HD“. Tris raiškiuosius kanalus Vilniaus ir Kauno regionuose mato ir televizijos „Skaitmeninė GALA“ klientai.

Daugiau informacijos apie TEO teikiamas skaitmeninės televizijos paslaugas ir raiškiuosius kanalus – tinklalapyje www.gala.lt arba TEO privačių klientų aptarnavimo telefonu 1817.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!