Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/3220/uztikrintas-mobilusis-rysys-padeda-isivyravus-arktiniam-salciui/spausdinti/

Užtikrintas mobilusis ryšys padeda įsivyravus arktiniam šalčiui

Publikuota: 2006-01-20 15:34
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Mobiliojo ryšio vartotojai vertina galimybę naudotis šia patikima ryšio priemone ekstremalių situacijų metu. Šalyje įsivyravus rekordiniams šalčiams, sausio 19-20 dienomis didžiausiame Lietuvoje „Omnitel“ tinkle buvo pasiekti nauji balso paslaugų ir SMS žinučių siuntimo rekordai.

Sausio 19 dieną „Omnitel“ abonentai išsiuntė rekordinį SMS žinučių skaičių - beveik 11 mln. Tai net trečdaliu daugiau nei paprastai tokiu metu. „Omnitel“ tinklas sėkmingai atlaikė ir labai padidėjusius skambučių srautus. „Omnitel” tinklo apkrova sausio 20 dieną, palyginti su įprastomis šio mėnesio dienomis, padidėjo net 22 proc.

„Mobilusis ryšys padeda vartotojams jaustis užtikrintai bet kokioje situacijoje ir prisideda neleidžiant arktiniam šalčiui sustabdyti gyvenimo Lietuvoje, - sako „Omnitel“ strateginės komunikacijos vadovas Darius Maikštėnas. – Mes džiaugiamės, kad „Omnitel“ mobilusis ryšys ir mobilusis internetas leidžia vartotojams gyventi ir dirbti įprastu ritmu, nesumažėti jų darbo efektyvumui ir produktyvumui.“

Pasak D. Maikštėno, užtikrintas mobilusis ryšys gali padėti ne tik stichinių nelaimių, bet ir kitų ekstremalių situacijų, tokių kaip galima paukščių gripo pandemija, metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!