Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/3123/logitech-bevieles-stereo-ausines-mobiliesiems-telefonams/spausdinti/

„Logitech“ bevielės stereo ausinės mobiliesiems telefonams

Publikuota: 2006-01-12 10:11
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Logitech

Šiais metais Las Vegase vykusioje Tarptautinėje vartotojams skirtos elektronikos parodoje (2006 International CES) bendrovė „Logitech“ pristatė bevieles stereo ausines mobiliesiems telefonams. Naujosios ausinės leidžia klausyti muzikos ir atsiliepti į mobiliojo telefono skambučius. Tik vieno mygtuko paspaudimu su šiomis ausinėmis galima pereiti nuo mėgstamos dainos prie pokalbio.

HS 200 ir HS 210 modelių stilingos ausinės sukurtos naujos kartos mobiliesiems telefonams su įrengta beviele technologija „Bluetooth“ su A2DP standartu, suteikiančiu aukštos kokybės belaidį stereo garsą.

Tokia technologija išlaisvina žmogų nuo laidų: šiandien su į ausines įmontuota sistema valdyti muziką ir skambučius galima net neprisiliečiant prie telefono. Kadangi nėra laidų, mobilųjį telefoną galima palikti kišenėje, kuprinėje ar ant stalo, esančio už keleto metrų. Net ir pučiant vėjui ar švilpiant praviram automobilio langui, su šiomis ausinėmis muzika ir pašnekovas girdimi kuo aiškiausiai. Abu prietaisai sveria po 90 gramų, todėl jas patogu nešioti ir ilgesnį laiką.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!