Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/30808/lg-optimus-3d-uzpilde-lg-3d-produktu-linija/spausdinti/

„LG Optimus 3D“ užpildė LG 3D produktų liniją

Publikuota: 2011-09-08 12:02
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: LG Electronics

Neseniai Lietuvoje pristatytas Tri-dual architektūros išmanusis telefonas „LG Optimus 3D“ užpildė „LG Electronics“ (LG) 3D produktų liniją. Kartu su naujuoju telefonu LG 3D produktų linijoje esantys televizoriai „LG Cinema 3D“, namų kino teatro sistemos, monitoriai, nešiojamieji kompiuteriai, projektorius leis mėgautis visomis namų pramogomis žiūrint, kuriant ir dalijantis aukščiausios kokybės 3D turiniu.

„Prieš keletą metų 3D buvo sudėtinga, daugeliui žmonių neprieinama technologija. Šiandien LG siūlo 3D pramogomis mėgautis ne tik namuose, bet ir „LG Optimus 3D“ telefone, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius. – Be to, naujausiuose LG 3D produktuose įmontuotos kameros suteikia galimybę kurti ir dalintis 3D turiniu su draugais.“

„LG Optimus 3D“ užpildė LG 3D produktų liniją

Visus metus plėtojusi 3D strategiją LG iš esmės pakeitė 3D pramogų rinką. Kompanija ne tik sukūrė platformą trimačio vaizdo filmams ir žaidimams, bet ir suteikė galimybę mobiliaisiais telefonais fiksuoti gyvenimo akimirkas 3D formatu.

Vienas iš svarbiausių LG 3D produktų linijos atstovų yra telefonas „LG Optimus 3D“, kuriame be specialių akinių galima peržiūrėti ir įrašyti aukštos kokybės 3D vaizdus. Dėl unikalios telefono „Tri-dual“ architektūros – dviejų branduolių procesoriaus, dvikanalės atminties ir dukart didesnio jos dydžio – naudotojai gali dar greičiau ir sklandžiau nei iki šiol naršyti internete, žaisti žaidimus ir mėgautis daugialypės terpės turiniu. Telefonas leidžia bevieliu ryšiu perkelti 3D turinį į kitus su DLNA standartu suderintus 3D įrenginius.

LG sukūrė eilę įrenginių, skirtų trimačio vaizdo peržiūrai. Televizoriai „LG Cinema 3D“ ir nešiojami kompiuteriai suteikia puikią platformą 3D turinio peržiūrai. „LG Optimus 3D“ naudotojai trimačius vaizdo įrašus gali žiūrėti ir jais dalintis specialiame „YouTube 3D“ kanale. Dar vienas „LG Optimus 3D“ telefono privalumas – galimybė žaisti populiariuosius „Asphalt 6: Adrenaline“, „Let‘s Golf“, „N.O.V.A“ ir kitus, kompanijos „Gameloft“ sukurtus trimačio vaizdo žaidimus.

LG planuoja ir toliau plėsti aukštos kokybės 3D produktų gamybą ir užtikrinti, kad vartotojai visame pasaulyje galėtų nevaržomai kurti, mėgautis ir dalintis 3D turiniu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!