Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/30761/pristatyta-mobiliuju-rysiu-paslauga-chaton/spausdinti/

Pristatyta mobiliųjų ryšių paslauga „ChatON“

Publikuota: 2011-09-05 17:29
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Pristatyta mobiliųjų ryšių paslauga „ChatON“„Samsung Electronics Co. Ltd.“ pristatė „ChatON“ – nemokamą mobiliųjų ryšių paslaugą, kuri leidžia vartotojui akimirksniu susisiekti su bet kuriuo mobiliuoju telefonu. „ChatON“ paslauga veikia visose išmaniųjų ir mobiliųjų telefonų sistemose ir vartotojams leidžia bendrauti (keistis tekstais, vaizdo medžiaga ir pan.) su draugais ar artimaisiais nepriklausomai nuo telefono operacinės sistemos.

„Įdiegusi „ChatON“ „Samsung“ patobulino mobiliojo ryšio galimybes – nuo šiol visi vartotojai turi galimybę keistis informacija su visais svarbiausiais išmaniaisiais telefonais rinkoje, – kalbėjo Ho Soo Lee, „Samsung Electronics“ Multimedijos sumanymų centro vadovas. – Tokiu būdu mobiliojo ryšio galimybes, nepriklausomai nuo telefono operacinės sistemos, gali įvertinti visi vartotojai.“

„ChatON“ galima naudotis daugiau nei 120 šalių 62 kalbomis. Paslauga atlieka dvi funkcijas. Pagrindinė funkcija – galimybė mobiliųjų telefonų vartotojams, mėgstantiems nesudėtingą ir patogią įrangą, keistis tekstais, nuotraukomis, kalendoriaus duomenimis, kontaktais ir kt.

Su funkcija „Interaction Rank“ galima sekti bendravimo su draugais intensyvumą, taip pat komentuoti draugų profilių puslapiuose. „ChatON“ taip pat leidžia kurti animacinius pranešimus, pridėjus garso įrašus, užsklandos vaizdus. Visas nuotraukas ir vaizdo įrašus kiekviename pokalbio lange galima peržiūrėti automatiškai generuojamame turinyje „Trunk“. Naudodami mobiliuosius įrenginius „ChatON“ vartotojai gali jungtis į socialines bendruomenes, akimirksniu susisiekti, palaikyti spartų ir patogų ryšį su draugais ar artimaisiais visame pasaulyje.

„Samsung ChatON“ bus diegiamas visuose svarbiausiuose išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose ir nešiojamuosiuose kompiuteriuose bei „Samsung“ telefonuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!