Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/29912/samsung-pardave-3-milijonus-galaxy-s-ii-ismaniuju-telefonu-per-55-dienas/spausdinti/

„Samsung“ pardavė 3 milijonus „Galaxy S II“ išmaniųjų telefonų per 55 dienas

Publikuota: 2011-07-05 17:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Samsung“ kompanija ir toliau stiprina savo pozicijas telekomunikacijų rinkoje bei tampa vis didesniu konkurentu net ir tokioms korporacijoms kaip „Apple“. Kaip praneša „Samsung“, bendrovei per 55 dienas pavyko parduoti 3 milijonus savo naujojo flagmano „Galaxy S II“ kopijų ir tai tapo greičiausiai parduodamu išmaniuoju telefonu per visą kompanijos istoriją. Palyginimui, pirmosios kartos „Galaxy S“ telefonų 3 milijonai vienetų buvo parduoti tik 85 dienas.

„Samsung“ pardavė 3 milijonus „Galaxy S II“ išmaniųjų telefonų per 55 dienas

Atsižvelgiant į pardavimų skaičių, galima teigti, kad kas 1,5 sekundės vienas „Galaxy S II“ išmanusis telefonas „suranda“ naująjį savo šeimininką. Be to, Jungtinėje Karalystėje „Samsung“ jau 17 savaičių įvardijamas kaip geriausias mobiliųjų telefonų gamintojas.

Negana to, „Galaxy S II“ išmanusis telefonas kol kas nėra pardavinėjamas Jungtinėse Amerikos Valstijose ir mobiliųjų telefonų fanatikai laukia šio „Samsung“ flagmano pardavimų starto. Kaip praneša phonearena.com, JAV „Galaxy S II“ išmanųjį telefoną bus galima įsigyti pas 4 iš 3 geriausius mobiliųjų ryšio operatorius, tokius kaip „Verizon“, „AT&T“ ir „Sprint“.

Kol kas sunku prognozuoti kaip keisis pardavimų skaičiai pristačius „Galaxy S II“ Jungtinėse Amerikos Valstijose, bet jau dabar aišku, kad „Samsung“ kompanijai tikrai pavyks įgyvendinti šių metų užsibrėžtus tikslus susijusius su šio flagmano pardavimais. Seniau „Samsung“ kompanija yra pranešusi, kad iš viso tikisi šiais metais parduoti 10 milijonų „Galaxy S II“ išmaniojo telefono kopijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!