Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/29154/sharp-pristate-ismanuji-telefona-su-3d-kamera/spausdinti/

„Sharp“ pristatė išmanųjį telefoną su 3D kamera

Publikuota: 2011-05-16 18:21
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Sharp“ pristatė išmanųjį telefoną su 3D kameraĮ 3D išmaniųjų telefonų rinką pagaliau oficialiai žengia ir Azijos kompanija „Sharp“, pristatydama „Aquos SH-12C“ išmanųjį telefoną. Kaip praneša GSMDome.com, šis daugiafunkcinis įrenginys Japonijoje turėtų pasirodyti jau šį mėnesį, o jį įsigyti bus galima pas vietinį mobiliojo ryšio operatorių „NTT DoCoMo“.

Jau dabar žinoma, kad „Sharp Aquos SH-12C“ išmanusis telefonas naudos „Android 2.3“ operacinės sistemos versiją, turės 4,2 colio įstrižainės 960 x 540 raiškos ekraną, naudos 1,4 GHz „Qualcomm MSM8255“ centrinį procesorių bei palaikys HSPA ryšį (teorinė sparta iki 14,4 Mbps).

Visgi, svarbiausias šio išmaniojo telefono aspektas yra 8 megapikselių kamera, kuri gali fiksuoti trimačio vaizdo (3D) nuotraukas bei vaizdo įrašus. Be to, įrenginyje bus HDMI, „Bluetooth“, „WiFi“ ir navigacija.

Remiantis to paties šaltinio informacija, „Aquos SH-12C“ svers 138 gramus, o jo matmenys bus kaip ir daugumos standartinių šiuolaikinių išmaniųjų įrenginių (aukštis – 11,9 mm, o storis – 13,8 mm). Deja, bet labai tikėtina, kad šį daugiafunkcinį įrenginį galės įsigyti tik Japonijos gyventojai, o pasauliniu mastu jis platinamas nebus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!