Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/26521/philips-t910-telefonas-su-modifikuota-android-os/spausdinti/

„Philips T910“ – telefonas su modifikuota „Android“ OS

Publikuota: 2010-12-13 18:02
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Gigabyte“ išmanusis telefonas už prieinamą kainą – „GSmart Rola“Akivaizdu, kad kitais metais, konkurencija mobiliųjų telefonų rinkoje ženkliai didės, nes dauguma ankščiau praktiškai telefonų negaminusių kompanijų planuoja įsilieti į šį itin pelningą verslą. „Philips“ bendrovė pranešė, kad greitu metu ketina išleisti savo išmanųjį telefoną „T910“, kuris iš pradžių bus prieinamas tik Azijoje, o tiksliau Kinijoje, tačiau oficialios įrenginio pristatymo datos kol kas nepaskelbė.

Šiuo metu yra žinoma tik tiek, kad „Philips T910“ veiks „OPhone“ operacinė sistema, kuri sukurta remiantis populiariąja „Android“ platforma. Kitaip sakant, tai bus modifikuota visiems puikiai žinomos „Android“ operacinės sistemos versija. Sunku pasakyti, kodėl bendrovė pasirinko telefone įdiegti modifikuotą operacinę sistemą, kuri gali trukdyti populiarėti išmaniajam telefonui Europos žemyne, žinoma, jeigu įrenginys jį kada nors iš viso pasieks.

Deja, bet „Philips T910“ specifikacijos taip pat nėra stulbinančios, nes telefonas turės tik 180 MB vidinės atminties, 3,5 colio lietimams jautrų ekraną, „Wi-Fi“, 5 megapikselių kamerą su auto fokusavimo funkcija, „Bluetooth 2.0“ bei gana talpią 1530 mAh ličio jonų bateriją. Nors telefono dizainas iš pažiūros visai neblogas, bet tai daugiau vidutinės klasės telefonas, kurių rinkoje šiuo metu yra visa galybė, todėl „Philips“ kompanijai norint sėkmingai konkuruoti mobiliųjų telefonų gamyboje dar reikia labai gerai pasistengti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!