Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/2621/bites-klientu-mobiliuosiuose-telefonuose-verslo-zinios-ir-kauno-diena/spausdinti/

„Bitės“ klientų mobiliuosiuose telefonuose – „Verslo žinios“ ir „Kauno diena“

Publikuota: 2005-11-21 12:28
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ klientai mobiliuosiuose telefonuose galės skaityti net tris populiarius šalies dienraščius. Nuo pirmadienio – didžiausią specializuotą verslo dienraštį „Verslo žinios“ ir jo priedus, o nuo lapkričio 24 dienos – didžiausią prenumeratorių skaičių turintį nacionalinį dienraštį „Kauno diena“. Vieną didžiausių šalies dienraščių „Lietuvos rytą“ „Bitė“ į mobiliuosius telefonus perkėlė dar šį rugsėjį. Galimybę skaityti spaudą mobiliajame telefone „Bitė“ teikia pirmoji šalyje.

„Perkeldami į telefonus populiariausius šalies dienraščius, savo klientams pirmiesiems suteikiame galimybę bet kur ir bet kada sužinoti svarbiausias aktualijas. Tikimės, kad pagrindinius mobiliųjų dienraščių privalumus – patogumą ir paprastumą – netruks įvertinti visi laiką taupantys klientai“, – sakė „Bitė Lietuva“ generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Žilvinas Kučinskas.

Iki pat metų pabaigos „Bitės“ privatūs ir verslo klientai „Verslo žinias“ mobiliuoju telefonu galės skaityti nemokamai. Vėliau dienraščio prenumerata kainuos 3 litus per savaitę. Paslaugos naudotojai savo mobiliuosiuose telefonuose ras nuolat atnaujinamą informaciją, suskirstytą į rubrikas: „Svarbiausios žinios“, „Verslo sritys“, „Birža“, „Karjera“, taip pat – naujausią „Verslo žinių“ dienraščio numerį ir savaitės archyvą.

Pasak Ž. Kučinsko, nauja tai, kad mobiliuoju telefonu bendrovės klientai galės sužinoti naujienų apie konkrečias bendroves ir verslininkus. Jei jie bus paminėti „Verslo žiniose“, tokios naujienos bus išskirtos į atskirą rubriką.

Nuo ketvirtadienio (lapkričio 24 dienos) mobiliuosiuose telefonuose bus galima skaityti ir dienraštį „Kauno diena“. Šio laikraščio prenumerata savaitei kainuos 2 litus.

Dar šių metų balandį „Bitė“ pirmoji šalyje perkėlė į mobiliuosius telefonus televiziją, didžiausią šalyje interneto portalą „Delfi“, o vėliau ir dienraštį „Lietuvos rytas“. Šiuo metu mobiliosios spaudos paslaugos „Bitės plius“ svetainėje yra antroji pagal populiarumą paslaugų grupė po telefono melodijų. Mobiliosios žiniasklaidos paslaugomis „Bitėje plius” nuolat naudojasi apie 9 tūkst. klientų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!