Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/2612/motorola-samsung-ir-lg-electronics-patys-geriausi/spausdinti/

„Motorola“, „Samsung“ ir „LG Electronics“ patys geriausi

Publikuota: 2005-11-21 10:29
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Petras Petrovas
Inf. šaltinis: 3DNews.Ru

„Strategy Analytics Wireless Device Strategies“ (WDS) nustatė tris lyderius Amerikos mobiliųjų telefonų rinkoje tečiajame 2005 metų ketvirtyje. Tai kompanijos „Motorola“, „Samsung“ ir „LG Electronics“. Analitikai įsitikinę, kad šiems gamintojams pasiseks išlaikyti lyderių pozicijas ir sekančiais metais, įvertinant, jog bus tokios pat aktyvios ir pateiks naujus stilingus įrenginius.

Žinoma, Amerikoje dominuoja „Motorola“, padidinusi užimamos rinkos dalį šiame ketvirtyje. Šiuo metu kompanija ketina platinti įrenginius su CDMA standartu. Ekspertai tikina, kad užėmusi šia nišą, „Motorola“ sugebės Amerikos telefonų rinkoje savo užimamą dalį kilstelti iki 35%. Tačiau nedera užmiršti ir konkurentų: „LG“ šiuo metu geriausiai parduoda savo naujus produktus. Įskaitant lankstų kompanijos priėjimą prie operatorių pageidavimų ir bendrą gerą ženklo populiarumą, „LG“ liks trejetuke ir 2006 metais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!