Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/25535/pristatytas-sharp-is03-ismanusis-telefonas/spausdinti/

Pristatytas „Sharp IS03“ išmanusis telefonas

Publikuota: 2010-10-05 09:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Japonijos mobiliojo ryšio operatorius kartu su „Sharp“ kompanija pristatė naują išmanųjį telefoną, kuris naudos visiems puikią žinomą „Android 2.1“ operacinės sistemos versiją. Vertinant telefono išvaizdą šis modelis nepasirodys nieko išskirtinis, tačiau akyliau pažvelgę į telefono specifikacijas, pastebėsime, kad jame naudojamas 3,5 colio lietimams jautrus ekranas, kurio raiška siekia net 960 x 640 taškų. Kaip atrodo „Sharp“ kompanijos pristatytas išmanusis telefonas, galite pamatyti po tekstu pateiktose nuotraukose.

Pristatytas „Sharp IS03“ išmanusis telefonas Pristatytas „Sharp IS03“ išmanusis telefonas

Priminsime, kad tokios raiškos ekraną (Retina), kol kas naudojo tik „Apple“ kompanijos pristatytas „iPhone 4“ išmanusis telefonas, o „Sharp“ tokią rezoliuciją (960 x 640) pavyko išgauti panaudojus naują „ASV LCD“ technologiją.

„Sharp IS03“ taip pat turės integruotą 9,6 megapikselio kamerą, „microSD“ kortelių jungtį, kuri suderinama su 32 GB atminties kortelėmis, USB, WLAN, „Bluetooth 2.1“, GPS ir kitas pagrindines funkcijas. Jau dabar žinoma, kad šis išmanusis telefonas bus pristatytas lapkričio mėnesį ir jį bus galima įsigyti pas „KDDI“ operatorių, tačiau kol kas neaišku ar „Sharp IS03“ įsigyti galės Jungtinių Amerikos Valstijų ir Europos gyventojai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!