Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/2505/tele2-pristato-naujove-rinkoje-ypac-pigu-plana-cempionas/spausdinti/

„Tele2“ pristato naujovę rinkoje – ypač pigų planą „Čempionas“

Publikuota: 2005-11-11 11:22
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Lapkričio 11 d. UAB „Tele2” pristato naują mokėjimo planą „Čempionas“. Tai pigiausias mėnesinio apmokėjimo planas privatiems klientams Lietuvoje. Naujojo plano „Čempionas“ tarifas vienodas skambinant į visus Lietuvos tinklus – 29 ct. už minutę. SMS žinutė į visus tinklus Lietuvoje kainuos 9 ct.

„Tele2” tikisi, kad vartotojai rinksis šį planą dėl aiškios ir paprastos kainodaros, o taip pat dėl vienodai mažų tarifų į visus Lietuvos tinklus. Kitas plano „Čempionas“ privalumas yra trumpa ir neterminuota sutartis. Vartotojai pasirašys sutartis, kurių minimalus galiojimo terminas tik 3 mėnesiai. Tokiu būdu klientams nereikės prisiimti jokių ilgalaikių įsipareigojimų, o plano aktyvavimas kainuos simbolinį vieną centą. Taip pat nebus jokių papildomų ar administracinių mokesčių.

Šiuo metu aktyvių mobiliojo ryšio paslaugų vartotojų skverbtis artėja prie 100%, todėl daugelis gyventojų jau turi mobilųjį telefoną. Daliai vartotojų telefonas už 1 litą nėra pagrindinis kriterijus pasirenkant operatorių, todėl jie ieško plano su ypatingai mažais tarifais. „Tele2“ patenkina šį vartotojų poreikį pasiūlydami naująjį planą „Čempionas“ be telefono.

Antroji pagal dydį Lietuvoje ir sparčiai besiplečianti telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ nuo pat įsikūrimo siūlo savo vartotojams mažiausias kainas. Bendrovė nuolat analizuoja kintančius vartotojų poreikius ir kuria juos atitinkančias paslaugas. „Mūsų misija – visada siūlyti mažiausias kainas klientams. Planas „Čempionas“ tai dar kartą įrodo. Reikia tikėtis, kad konkurentai vartotojų labui bus priversti pasekti „Tele2“ pavyzdžiu ir mažins savo paslaugų kainas“, – teigia Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!