Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24902/samsung-omnia-4-mobilusis-telefonas-su-windows-mobile-os/spausdinti/

„Samsung Omnia 4“ mobilusis telefonas su „Windows Mobile“ OS

Publikuota: 2010-08-24 10:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Samsung Omnia 4“ mobilusis telefonas su „Windows Mobile“ OSTelefonų gamintojai pristato vis daugiau naujų mobiliųjų telefonų modelių. Vieni iš jų tikriausiai sužavės pirkėjus, o kiti nuvils, bet tai gana realus procesas, kaip ir didesnis kompanijų aktyvumas artėjant rudeniui. Šį kartą naujienų sulaukėme iš „Samsung“, kurie Vokietijos rinkai pristatė „Samsung Omnia 4“ mobilųjį įrenginį.

„Samsung“ teigia, kad tai daugiau verslui skirtas telefonas, o šio telefono pristatymas verčia manyti, kad „Windows Mobile“ dar galutiniai neišnyko, nes būtent „Omnia 4“ ir naudoja „Windows Mobile 6.5.3“ operacinės sistemos versiją. Be to, „Samsung Omnia 4“ turi pilną „qwerty“ klaviatūrą, 2,62 colių, 320 x 320 lietimams jautrų ekraną, „WiFi“, „HSPA“, „GPS“, 3,2 megapikselių kamerą su automatinio fokusavimo funkcija ir kitas verslui reikalingas mobilias galimybes.

Šį „Samsung“ mobilųjį telefoną Vokietijoje galima įsigyti jau dabar ir jo kaina siekia maždaug apie 1030 litų (380 JAV dolerių). Žinoma, dauguma tikriausiai pasakytų, kad telefonas nepasižymi ypatingai geromis specifikacijos, o kainuoja iš tiesų pakankamai daug, tačiau realu, kad šioje vietoje priedanga „verslo klasės telefonas“ puikiai tinka.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!