Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/2490/europos-vartotojai-kalbes-itin-plonais-telefonais/spausdinti/

Europos vartotojai kalbės itin plonais telefonais

Publikuota: 2005-11-09 12:08
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Trečioji pasaulyje pagal pardavimų apimtis mobiliųjų telefonų gamintoja “Samsung Electronics” iki šių metų pabaigos Europos vartotojams pateiks 5 naujų ir itin plonų modelių seriją. Vidutinis šių telefonų storis – vos 15 mm.

Pasak „Samsung Electronics“ telekomunikacijų padalinio prezidento Kitae Lee, nauji kompanijos telefonai yra atsakas į rinkoje įsivyraujančias plonų ir plačių telefonų dizaino tendencijas. Toks telefonas patogus, nes yra lengvas ir mažas, tačiau dėl savo pločio ir didelio ekrano jis nepraranda funkcinių savybių, reikalingų apdoroti daugialypės terpės duomenis.

Rinkai bus pristatyti du trečios kartos telefonai SGH-Z510 bei SGH-Z540, du GSM/GPRS ryšio modeliai slankiojančiu viršeliu SGH-D800 bei SGH-D820 ir banko kortelės dydžio mobilusis telefonas SGH-P300. Nepaisant savo dydžio, visi aparatai pasižymi pažangiausiomis daugialypės terpės savybėmis, tokiomis kaip muzikos grotuvai, megapikseliniai fotoaparatai ar Bluetooth ryšys.

SGH-Z510 ir Z540 yra ploniausi trečios kartos telefonai, kurių storis 14,9 mm. Juose įmontuoti 1,3 megapikselių fotoaparatai ir 4x skaitmeninio priartinimo galimybė. Telefonai pasižymi visomis reikalingomis 3G funkcijomis, tarp kurių vaizdo telefonija, tiesioginė vaizdo transliacija ir vaizdinių duomenų siuntimas.

SGH-D800 14,9 mm pločio slankiojančio dizaino telefonas „apginkluotas“ moderniausiomis technologijomis – 1,3 megapikselių fotoaparatu, dokumentų peržiūros funkcijomis, Bluetooth ir PictBridge ryšiu bei TV išvestimi.

15,2 mm pločio SGH-D820 yra daugialypės terpės telefonas. Jame įmontuotas platus 2,12 colių ir aukštos rezoliucijos QVGA skystųjų kristalų ekranas ir 1,3 megapikselių fotoaparatas. Turėdamas „Quad Band“ funkciją, D820 veikia visuose GSM dažniuose. Šis modernaus, aukštos kokybės dizaino telefonas skirtas reikliems verslo klientams.

Ploniausias paskutinis serijos modelis SGH-P300 – 8,9 mm storio telefonas pasižymintis pažangiausiomis savybėmis. Lengvas banko kortelę primenantis mobilusis įrenginys turi 1,3 megapikselių fotoaparatą su blykste, muzikos grotuvą, vaizdo įrašymo galimybę. Tai naujausias kompanijos produktas klientams, kurie vertina moderniausias ir unikalias technologijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!