Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24875/samsung-galaxy-u-oficialiai-pristatytas-pietu-korejoje/spausdinti/

„Samsung Galaxy U“ oficialiai pristatytas Pietų Korėjoje

Publikuota: 2010-08-22 08:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Prieš keletą dienų internete pasirodė informacija apie naująjį „Samsung Galaxy U“ išmaniųjų telefoną, tačiau ši informacija dar nebuvo oficialiai patvirtinta. „Samsung“ kompanija nusprendė ilgiau nelaukti ir oficialiai pristatė savo naująjį produktą. „Samsung Galaxy U“ oficialiai buvo pristatytas Pietų Korėjos rinkai, o mobiliojo telefono platinimu užsiims „LG U+“ mobilaus ryšio operatorius.

„Samsung Galaxy U“ oficialiai pristatytas Pietų Korėjoje

„Samsung Galaxy U“ turi nemažai panašumų su visiems puikiai žinomu „Galaxy S“ telefono modeliu, tačiau šis naujasis telefonas bus žymiai mažesnis už savo pirmtaką. Be to, „Galaxy U“ modelį salonuose bus galima įsigyti dviejų skirtingų spalvų (juodos arba baltos). Naujasis „Samsung“ kompanijos produktas naudos „Android 2.1“ operacinė sistemą, turės 1 GHz spartos „S5PC111“ centrinį procesorių, 3,7 colio „AMOLED“ ekraną, kurio raiška yra 480 × 800 taškų, 5 megapikselių kamerą su auto fokusavimo funkcija ir „720p“ kokybės vaizdo įrašymu, „T-DMB“ skaitmeninės televizijos imtuvą ir viskas kitas šiuolaikiniam telefonui reikalingas ir privalomas funkcijas.

Ar „Samsung Galaxy U“ kada nors pasieks Europą kol kas sunku pasakyti, bet Pietų Korėjoje šis telefono modelis kainuos apie 1820 litus (676 JAV dolerius). Kaip bebūtų keista, „Galaxy S“ Lietuvoje kainuoja beveik tiek pat kaip ir „Galaxy U“, nors naujasis mobilusis telefonas pasižymi ir šiek tiek prastesnėmis specifikacijomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!