Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24814/naujasis-lg-t320-sujungia-technologijas-ir-stiliu/spausdinti/

Naujasis „LG T320“ sujungia technologijas ir stilių

Publikuota: 2010-08-18 16:16
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: LG Electronics

Naujasis „LG T320“ sujungia technologijas ir stilių Viena iš pirmaujančių pasaulio mobiliųjų komunikacijų lyderių ir technologijų novatorių „LG Electronics“ (LG) Baltijos šalių rinkai pristato naują mobilųjį telefoną „LG T320“. Trečiosios kartos mobilųjį ryšį palaikantis naujasis įrenginys sujungia plačias daugialypės terpės technologines galimybes ir ryškų dizainą. Įsigiję šį telefoną technologiškai pažangiomis galimybėmis naudosis už prieinamą kainą – ji siekia apie 415 litų.

Naujajame „LG T320“ yra įdiegta ne tik 2 megapikselių raiškos kamera su vaizdo įrašymo galimybe, bet ir sparčiausia mobiliojo duomenų perdavimo technologija HSDPA. Telefone taip pat yra įprastos trumpųjų žinučių (SMS), vaizdo žinučių (MMS) funkcijos, be to, elektroninis paštas, su RDS informacijos sistema suderinamas FM radijo imtuvas bei „USB 2.0“ tipo jungtis.

„LG T320“ 2,8 colių įstrižainės ir 240 x 320 taškų raiškos ekranas valdomas lietimu. 92,5 gramus sveriančio telefono savininkai galės naudotis ir 30 MB vidine atmintimi. Naujasis įrenginys taip pat leidžia naudotis iki 16 GB talpos „microSD“ tipo atminties kortele.

„Šis telefonas – tai puiki dovana jauniesiems šeimos nariams, pradedantiems naujus mokslo metus mokykloje ar universitete. Jis yra ne tik vizualiai patrauklus, bet ir sujungia viską, ko galėtų prireikti stilingam dvidešimt pirmojo amžiaus moksleiviui ar studentui“, – sako „LG Electronics Latvia“ komercijos direktorius Sergejus Samoilenko.

„LG T320“ siūlo ir papildomas funkcijas – galimybę mobiliajame telefone skaityti dokumentus, SNS programą, leidžiančią bendrauti įvairiais socialiniais tinklais vienu metu, pokalbių realiuoju laiku programą „MSN“. 900 mAh talpos baterija suteikia galimybę kalbėtis iki 3,5 valandų. Naujasis telefonas Baltijos šalyse pristatomas įvairių spalvų – galima pasirinkti juodai oranžinį arba baltai oranžinį modelį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!