Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24263/atsinaujino-opera-mini-interneto-narsykle/spausdinti/

Atsinaujino „Opera Mini“ interneto naršyklė

Publikuota: 2010-07-11 17:37
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Opera“ pranešė džiugią naujieną tiems, kurie savo telefone naudoja „Opera Mini“ interneto naršyklę. Buvo pristatyta atnaujinta „Opera Mini 5.1“ versija, kuri nuo šiol bus dar geresnė telefonuose, kurie turi ribotą atminties kiekį. Atnaujinta naršyklė pasipildė nauja optimizuota išvaizda, kuri leis atverti žymiai daugiau puslapių vienu metu ir sparčiau juose naršyti, o tai dar labiau pagerina naršyklės efektyvumą.

Atsinaujino „Opera Mini“ interneto naršyklė

Šis atnaujinimas labiausiai rekomenduojamas naudotojams, kurie turi 40 serijos „Nokia“ telefonus su ribota atmintimi. Tai tokie telefonai, kaip „Nokia 5130 XpressMusic“, „Nokia 6300“ ir „Nokia 2700“ ir panašiai. Taip pat šis naršyklės atnaujinimas labai rekomenduojamas ir mažų ekranų telefonų savininkams, kurie naudoja tokius telefonus kaip „Sony Ericsson K550i“ ir „Sony Ericsson W810i“. Be to, „Opera Mini 5.1“ pagerins naršymą tiems, kurie naršydami ar perkraudami atidarytą puslapį ankščiau susidurdavo su telefono atminties trūkumu, kai naudodavo „Opera Mini 5“. Tai nėra kritinis ar privalomas atnaujinimas nei vienam telefono naudotojui, tačiau greitesnis naršymas turėtų būti naudingas visiems.

„Kurdami „Opera Mini“ siekėme, kad naršymas būtų prieinamas visiems, visur, nepriklausomai nuo to, koks mobilusis telefonas naudojamas. Daugiau nei 61 milijonas žmonių, daugiau nei 3000 mobiliųjų įrenginių pasirinko naudoti „Opera Mini“ siekdami mobiliu internetu naudotis daug pigiau ir greičiau“ – sakė „Opera Software“ generalinis direktorius Larsas Boilesensas (Lars Boilesen).

„Opera Mini“ suspaudžia duomenis iki 90 procentų prieš juos siųsdama į telefoną, o viso to rezultatas yra tai, kad puslapiai yra užkraunami žymiai greičiau. Stipriai suspaudžiant duomenis naršymas tuo pačiu tampa ir greitesnis, nes reikia persiųsti mažiau duomenų.

Norint parsisiųsti naujausią „Opera Mini 5.1“ versiją užtenka tik nueiti m.opera.com adresu savo telefone ir „Opera“ automatiškai parinks jums tinkamą versiją, o tada galėsite džiaugtis sparčiu naršymu ir mažesniu parsiųstų duomenų kiekiu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!