Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24262/tag-heuer-naujiena-prabangus-meridiist-telefonas/spausdinti/

„Tag Heuer“ naujiena: prabangus „Meridiist“ telefonas

Publikuota: 2010-07-11 13:29
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Paskutiniu metu dauguma kompanijų, siekdamos populiarinti savo vardą, stengiasi pristatyti ir prabangų telefoną, kuris būtų išskirtinis tiek kaina, tiek išvaizda. Žinoma, dažniausiai tuo užsiima aksesuarus, papuošalus ar ką nors panašaus gaminančios kompanijos. Šį kartą naująjį prabangųjį telefoną „Meridiist“ pristatė laikrodžius gaminanti kompanija „Tag Heuer“. Šis unikalus prietaisas išsiskiria tuo, kad galinis jo dangtelis pagamintas iš krokodilo odos, o ekranas apsaugotas safyro kristalo stiklu.

„Tag Heuer“ naujiena: prabangus „Meridiist“ telefonas

Telefono dizainas ir išskirtinės medžiagos, kurios buvo panaudotos telefone, sužavės kiekvieną pirkėją, tačiau reikėtų žinoti, kad „Meridiist“ nepasižymi išskirtinėmis specifikacijomis. Telefonas turės tik 2 megapikselių kamerą, 1.9 colio „QVGA“ tipo paprastą ekraną, o kainuos net 4000 eurų. Visgi, gamintojo tinklapyje teigiama, kad kaina priklauso nuo valiutos ir geografinės zonos. Pavyzdžiui, gsmdome.com teigia, kad telefonas kainuoja 4000 dolerių, tačiau lietuviams rodoma 4000 eurų.

„Meridiist“, taip pat bus pagamintas iš nerūdijančio plieno, o viršuje turės ypač tikslų laikrodį, kuris rodys net ir sekundes. Telefoną jau dabar galite užsisakyti oficialiame „Tag Heuer“ tinklapyje. Be to, prieš užsisakant telefoną, galima pasirinkti norimą krokodilo odos tekstūrą ir telefono spalvą bei sužinoti daugiau informacijos apie šį prabangųjį telefoną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!