Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24248/motorola-pristate-blackberry-stiliaus-telefona/spausdinti/

„Motorola“ pristatė „Blackberry“ stiliaus telefoną

Publikuota: 2010-07-10 09:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Bendrovė „Motorola“ pristatė „Android“ operacinės sistemos valdomą telefoną „Charm“, savo išvaizda primenantį „Blackberry“ išmaniuosius telefonus.

„Motorola Charm“

„Motorola Charm“ suderinamas su interneto socialiniais tinklais, teigiama bendrovės pranešime. Telefonas turi QWERTY tipo klvaviatūrą, 2,8 colių įstrižainės sensorinį ekraną, kurio raiška – 240x320 vaizdo taškų. Tokie ekranai naudojami „Blackberry“ išmaniuosiuose telefonuose ir kai kuriuose „Nokia“ telefonų modeliuose.

Dar vienas išskirtinis „Charm“ bruožas – už ekrano įrengtas sensorinis valdymo skydelis „Bactrack“, kuris, pasak gamintojų, leidžia patogiau valdyti telefoną ir palengvina darbą naudojant interneto naršyklę, el. paštą ir SMS.

„Motorola“ skelbia, kad „Charm“ bus tiekiamas su įdiegta „Android 2.1“ OS ir „Motoblur“ sąsaja. Jame bus įrengta 3 MP vaizdo kamera, „Wi-Fi“ (b/g/n) ir „Bluetooth“ bevielio ryšio moduliai.

Pranešama, kad „Charm“ JAV parduotuvėse pasirodys iki vasaros pabaigos. Preliminari jo kaina ir pristatymo Europos rinkai data neskelbiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!