Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24054/naujasis-samsung-xcover-e2370-su-ypac-talpia-baterija/spausdinti/

Naujasis „Samsung Xcover E2370“ su ypač talpia baterija

Publikuota: 2010-06-28 08:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Dar nelabai seniai „Philips“ kompanija išleido pora „Xenium“ serijos telefonų, kurie pasižymėjo ypatingai gera baterijos laikymo trukme. Tačiau laukti labai ilgai nereikėjo ir „Samsung“ kompanija pasiūlė naują mobiliųjų telefoną, kurio baterijos laikymo trukmė dvigubai ilgesnė už „Philips Xenium“ serijos mobiliuosius telefonus. „Samsung“ pristatė ypač tvirtą ir patikimą „Xcover E2370“ mobiliųjų telefoną, kuris, kaip minėta, turi įspūdingą bateriją. Šis naujasis modelis budėjimo rėžime gali laikyti net iki 67 dienų, o pokalbiams iki 22 valandų, kai „Xenium“ serijos telefonai budėjimo rėžime gali išlaikyti tik 30 dienų.

„Samsung Xcover E2370“

„Xcover E2370“ yra atsparus dulkėms ir drėgmei, be to, sveria 115 gramų ir yra 19 milimetrų storio. Telefonas suderinamas su pačiais paprasčiausiais tinklais, tai yra, „GSM“ ir „EDGE“, turi 128 x 160 taškų „TFT“ tipo paprastą ekraną, „Bluetooth“, „FM“ radijo imtuvą, tik „VGA“ tipo kamerą ir 5 MB vidinės atminties. Šis „Samsung“ gaminys taip pat turi ir „microSD“ kortelių jungtį, kuri leidžia telefono atmintį praplėsti iki 2 GB. Visi sutiks, kad „Samsung Xcover E2370“ telefono specifikacijos yra labai prastos, bet tai yra pateisinama, nes kompanija siekė sukurti telefoną, kuris turėtų kuo geriau laikančią bateriją. Visgi, telefonas pagrindines funkcijas turi, o to pilnai pakanka, kam telefonas reikalingas tik paskambinti ar parašyti. „Xcover E2370“ daugumą Europos parduotuvių turėtų pasiekti jau 2010 metų liepą ir kainuos apie 96 dolerius (270 litų).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!