Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24049/pasipyle-pirmosios-problemos-del-iphone-4/spausdinti/

Pasipylė pirmosios problemos dėl „iPhone 4“

Publikuota: 2010-06-27 09:05
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Pagaliau oficialiai buvo išleistas „iPhone 4“ išmanusis telefonas. Dėja, pirmoji starto diena verčia „Apple“ susimąstyti.

Daugelis žmonių tiesiog varžėsi, stengdamiesi iš anksto užsisakyti naująjį „Apple“ kurinį, tačiau laimingiesiems, kuriems pavyko tai padaryti, džiaugsmas ėmė blėsti. Pasipylė net keletas problemų vienu metu.

Pirmosios problemos pastebimos vos įjungus telefoną – ekranas neveikia taip, kaip turėtų. Matosi išblukusios, ne tokios, kokios turėtų būti, spalvos, kai kurios ekrano dalys mirkčioja be jokios priežasties. Laimė, tokia problema pasitaikė ganėtinai nedidelei vartotojų daliai, tačiau pakeisti telefoną į gerai veikiantį nėra šansų – visi telefonai seniai išparduoti, užsakyti ir t.t.

Kita patvirtinta problema yra silpnas ryšys arba visiškas jo nebuvimas. Užtenka paimti telefoną į ranką ir ryšys susilpnėja, o jeigu jūs dar pastate, tai jo gali iš viso nelikti. Tokia problema pasitaikė ganėtinai nemažam būriui vartotojų. „Apple“ nustatė, kad tam įtakos turbūt turi „iOS 4“ operacinė sistema, todėl jau greitai ši problema bus ištaisyta, o ekrano problemos kol kas nekomentuojamos.

„iPhone 4“ pasirodė Birželio 24 dieną. Jo populiarumas buvo stulbinamas – visi telefonai buvo iš anksto užsisakyti ir išgraibstyti dar prieš dvi savaites.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!