Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/24010/samsung-naujiena-skaitmeninis-nuotrauku-remelis-su-belaidziu-telefonu/spausdinti/

„Samsung“ naujiena – skaitmeninis nuotraukų rėmelis su belaidžiu telefonu

Publikuota: 2010-06-22 17:26
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Samsung“ kompanija neseniai pristatė įdomų skaitmeninį rėmelį, kuris tuo pačiu turi ir belaidį telefoną. Šis prietaisas pavadintas „SP-M100“ vardu ir turi net 7 colių lietimams jautrų skystųjų kristalų (LCD) ekraną. Skaitmeninis rėmelis šiame įrenginyje rodo įvestų kontaktų nuotraukas ir vartotojas tiesiog paspaudęs ant norimo žmogaus paveikslėlio gali jam iš karto paskambinti. Žinoma, tai tik papildoma funkcija, skaitmeninį rėmelį taip pat galima naudoti ir norimų fotografijų ar paveikslėlių demonstravimui.

„SP-M100“

Visgi, šis belaidis „Samsung SP-M100“ telefonas ar tiesiog skaitmeninis rėmelis turi ir daugiau papildomų funkcijų. Šis prietaisais taip pat turi ir muzikos grotuvą, 2 GB vidinės atminties, „mircoSD“ kortelių ir „USB“ jungtis. „SP-M100“ bus galima įsigyti tiek juodos, tiek baltos spalvos už 240 dolerius (670 litus).

Papildomai „Samsung“ taip pat siūlo įsigyti ir dar vieną telefono ragelį „SP-M100HWH“, kurį matote dešinėje pusėje. Norintys įsigyti „SP-M100HWH“ telefono ragelį papildomai dar turės sumokėti 76 dolerius (212 litų). Bendra komplekto kaina gaunasi gana didelė, bet reiktų atsižvelgti į tai, kad toks prietaisas galės būti naudingas ne tik skambinant, bet ir papuošiant namų interjerą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!