Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23983/koncepcinis-samsung-proxima-telefono-modelis/spausdinti/

Koncepcinis „Samsung Proxima“ telefono modelis

Publikuota: 2010-06-21 20:15
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Kai kuriems žmonėms kartais iškyla problema, kai jie nori surasti, kur pasidėjo savo mobilųjį telefoną. Jie tiesiog neatsimena kur jį padėjo ir vienintelis būdas jį surasti būna skambutis iš kito telefono.

Visgi, Johanas Loekitas (Johan Loekito) sugalvojo būdą, kuris padės daugiau niekada nepamesti savo mobiliojo telefono. Savo sugalvotą koncepcinį telefoną jis pavadino „Samsung Proxima“ vardu. Šis koncepcinis telefono modelis turėtų būti panašus į apyrankę ar laikrodį ir bus tiesiog prie jos tvirtinamas, o esant reikalui, jį bus galima nuo jos nuimti ir atlikti norimus veiksmus.

Koncepcinis „Samsung Proxima“ telefono modelis

„Samsung Proxima“ turės integruotą atstumo sensorių, kuris, kaip minėta pradžioje, bus labai naudingas tiems, kurie pameta ar tiesiog neranda savo telefono. Pavyzdžiui, jeigu telefonas nutols per dideliu atstumu nei leistina nuo apyrankės, į apyrankę bus siunčiamas pavojaus signalas, pavyzdžiui, apyrankei vibruojant ar skleidžiant kokį nors signalą. Tačiau, jeigu šios funkcijos telefono savininkas naudoti nenori, savo telefoną jis galės surasti ir vieno mygtuko paspaudimu.

Koncepcinis „Samsung Proxima“ telefono modelis

„Samsung Proxima“ taip pat gali aptikti ir kitus tokio modelio telefonus tam tikru atstumu ir taip gali su jais kontaktuoti. Žinoma, yra tam tikri privatumo nustatymai, kurie leidžia išjungti telefono aptikimą, ir tuomet tik savininkas gali žinoti apie telefono buvimo vietą ir su juo susiekti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!