Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23962/pristatytos-oficialios-sony-ericsson-xperia-x8-nuotraukos-ir-specifikacijos/spausdinti/

Pristatytos oficialios „Sony Ericsson XPERIA X8“ nuotraukos ir specifikacijos

Publikuota: 2010-06-19 20:31
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Besidomintys telekomunikacijomis, tikriausiai jau ne kartą yra ką nors girdėję apie naująjį „Sony Ericsson“ kompanijos telefono modelį „Shakira“, kuris kitaip žinomas „XPERIA X8“ pavadinimu. Žinoma, ankščiau interneto platybėse galima buvo pasiskaityti tik įvairių gandų apie šį naująjį telefono modelį, o dabar „Sony Ericsson“ kompanija pristatė oficialias „XPERIA X8“ telefono nuotraukas, todėl norintys gali pamatyti kaip iš tikrųjų turės atrodyti naujasis „Sony Ericsson“ kompanijos produktas. Tai yra tarpinis telefono modelis tarp „XPERIA X10“ ir „XPERIA X10 Mini“ telefonų modelių. Žinoma, telefono išvaizda ne visiems yra svarbiausias akcentas, todėl tuo pačiu buvo pristatytos ir „XPERIA X8“ telefono specifikacijos.

„Sony Ericsson XPERIA X8“

„Sony Ericsson“ kompanija praneša, kad „XPERIA X8“ naudos „Android 1.6“ operacinės sistemos versiją ir 600 Mhz procesorių. Tikėtina, kad įtaką naudoti seną „Android OS“ versiją privertė pakankamai prastas procesorius. Telefonas taip pat turės 128 MB vidinės atminties, „microSD“ kortelių jungtį, 3.2 megapikselio kamerą, kuri neturės visiškai jokios blykstės. Būtų įdomu sužinoti, kodėl kompanija nusprendė telefone neintegruoti visiškai jokios blykstės. Galbūt tuo buvo siekiama sumažinti telefono kainą, nes šviesos diodų blykstės vis tiek nepasižymi geru apšvietimu, o galbūt tai labiau muzikinis telefonas, kuris turės išskirtinius garsiakalbius? Be jau paminėtų funkcijų „XPERIA X8“ turės „Bluetooth“, navigaciją „A-GPS“, 3,5 mm ausinių jungtį, „Micro USB“ jungtį, „WiFi“ internetą ir 3 colių, 320 x 240 taškų (HVGA) rezoliucijos lietimams jautrų ekraną. Telefoną planuojama pristatyti jau 2010 metų rudenį ir pasiūlyti ne tik baltos spalvos modelį, bet ir įvairesnį jų pasirinkimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!