Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23868/koncepcinis-lg-tag-telefono-modelis/spausdinti/

Koncepcinis „LG Tag“ telefono modelis

Publikuota: 2010-06-15 18:04
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Žmonės paskutiniu metu pradėjo pirkti brangius mobiliuosius telefonus, bet labai retai naudoja juose visas įdiegtas funkcijas, tokias kaip fotografavimas, žaidimai, naršymas internete, navigacija ir panašiai. Dauguma tiesiog tokioms funkcijomis atlikti naudoja kitus įrenginius, kurie įvairias funkcijas gali atlikti žymiai geriau, negu mobilusis telefonas. Atsižvelgusi į tai, „Speed Studio Design“ kompanija sugalvojo sukurti ateities koncepcinį telefoną, kuris turėtų tik pagrindines telefonui skirtas funkcijas ir pavadino jį „LG Tag“ vardu. Planuojama, kad telefonas galės būti naudojamas beveik kaip laisvų rankų įranga paprastame telefone, nes tai bus tarsi ausinė, kurią kalbant bus galima pritvirtinti prie ausies.

Koncepcinis „LG Tag“ telefono modelis

„LG Tag“ turės lietimams jautrų ekraną, kuris bus atsakingas už visą telefono valdymą. Šis ekranas bus naudojamas jį spaudžiant ir slenkant, o tai padės atlikti ir pakankamai sudėtingas užduotis, tokias kaip duomenų įkėlimas, prijungimas prie personalinio kompiuterio naudojantis įvairius ryšius. Kaip jau visiems tapo įprasta „LG Tag“ suteiks galimybę ir lankytis populiariausiuose socialiniuose tinkluose, tokiuose kaip „Facebook“, „Twitter“ ar kituose.

Pačios pagrindinės funkcijos ir gražus dizainas gali lygiai taip pat sudominti pirkėją, kaip ir dabartiniai brangūs telefonai. Šaunu ir tai, kad ši koncepcija iš tiesų labai reali, nes pagaminti mažus ekranus tikrai nėra problema, o forma irgi nėra kuo nors išskirtinė. Galbūt sudėtingiausias būtų į tokį mažą, kad ir nelabai funkcionalų įrenginį sudėti visas reikalingas detalės, nes, žinoma, telefonas turės ir „Bluetooth“ ryšį, ir kortelių skaitytuvą. Visgi, paskutiniu metu „LG“ kompanija aktyviai kuria koncepcinius modelius, todėl greitu metu jau galima tikėtis, kad kai kurios koncepcijos bus ir įgyvendintos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!