Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23751/lg-gt350-jau-si-menesi-pasirodys-europoje/spausdinti/

„LG GT350“ jau šį mėnesį pasirodys Europoje

Publikuota: 2010-06-08 20:16
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Kompanija LG praneša, kad jau šių metų birželio mėnesį Europoje bus galima įsigyti naująjį „LG GT350“ telefono modelį. Šis telefonas buvo sukurtas remiantis senesniu „LG KS360“ modeliu, kuris, kompanijos teigimu, susilaukė gana didelio populiarumo pirkėjų tarpe. Tai buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios yra išleidžiamas „LG GT350“ telefono modelis.

Naujasis kompanijos gaminys tuo pačiu pradeda ir naująją telefonų seriją, kuri pavadinta „LG Town“ vardu. „LG Town“ serijos telefonai bus orientuoti į socialinius tinklus ir pilnavertišką jų savybių išnaudojimą telefone, kadangi tai tampa neatsiejama žmonių gyvenimo dalimi.

„LG GT350“ jau šį mėnesį pasirodys Europoje

„LG GT350“ pasižymės ypatinga S klasės vartojo sąsaja, kuri suteiks galimybę kaip niekada lengvai ir paprastai realiu laiku bendrauti su savo draugais populiariausiuose socialiniuose tinkluose, tokiuose kaip „Facebook“, „Twitter“ ar „Orkut“. Išmanusis telefonas turės 3 colių „WQVGA“ (240 x 400 taškų) lietimams jautrų ekraną, pilną „qwerty“ tipo klaviatūrą, suteiks galimybę naudotis „WiFi“ internetu. Šis „LG Town“ serijos telefonas taip pat turės 2,1 versijos „Bluetooth“, „FM“ radiją, 2 megapikselių kamerą ir „Mircro SD“ kortelių jungtį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!