Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23675/pristatytas-xenium-serijos-mobilusis-telefonas-philips-x703/spausdinti/

Pristatytas „Xenium“ serijos mobilusis telefonas „Philips X703“

Publikuota: 2010-06-03 20:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Kompanija „Philips“ ir toliau kuria naujus „Xenium“ serijos mobiliuosius telefonus kurių pagrindinis išskirtinumas iš kitų mobiliųjų telefonų yra labai ilga baterijos veikimo trukmė. „Xenium“ serijos telefonai gali būti naudojami iki 8,5 valandos pokalbiams, o budėjimo režime gali išlaikyti net iki vieno mėnesio. Visgi, įsigyti šį naująjį X703 modelį bus galima tik Rusijoje, kaip ir visus kitos „Xenium“ serijos mobiliuosius telefonus.

Pristatytas „Xenium“ serijos mobilusis telefonas „Philips X703“

„Philips Xenium X703“ turi 2,8 colio „WQVGA“ „TFT“ tipo lietimams jautrų ekraną, kaip dabar jau įprasta visiems naujiems telefonams, 3,5 mm ausinių jungtį, 3,2 megapikselio kamerą ir integruotą „mircoSD“ kortelių lizdą. Be šių funkcijų „X703“ išsiskirs tuo, kad turės judesio daviklį ir bus suderinamas praktiškai su visais populiariausias garso ir vaizdo formatais. Žinoma, dėl papildomų funkcijų šio telefono kaina turėtų siekti apie 255 dolerius (715 litų).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!