Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23673/naujieji-nokia-c1-ir-c2-telefonai/spausdinti/

Naujieji „Nokia“ C1 ir C2 telefonai

Publikuota: 2010-06-03 18:44
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

Pagaliau ir „Nokia“ pristatė savo pirmuosius telefonus su 2 SIM. Apie tai buvo pranešta šiandien per spaudos konferencija Kenijos sostinėje Nairobyje. Buvo pristatyti trys nauji modeliai C1 serijos (C1-00, C1-01, C1-02) ir C2 modelis, tai pat buvo pristatytas dar vienas alternatyvus telefonų pakrovimo būdas skirtas žmonėms kurie turi ribotas galimybes savo telefonus pakrauti įprastu būdu, t.y. „Nokia“ pakrovimo rinkinys dviračiams.

„Nokia C1-00“

„Nokia C1-00“ yra pigiausias (jo kaina yra 30 EUR be mokesčių ir subsidijų) ir yra pirmasis „Nokia“ telefonas su funkcija 2-in-1, t.y. su dviems SIM kortelėmis. „Tiesiog laikydami nuspaudę klavišą, žmonės galės perjungti SIM kortelėmis. Tai suteikia jiems galimybę pasinaudoti sumažintais pokalbių tarifais, keliaujant iš vienos šalies į kitą arba šalies viduje“, – sakė „Nokia“ viceprizidentas Alex Lambeek. Šis telefonas yra „Nokia“ S30 platformos, jo akumuliatorius yra labai galingas ir jo budėjimas yra iki 6 savaičių. Taip pat jame yra FM radijas (su 3.5 jungtimi) ir žibintuvėlis.

C1-01 ir C1-02 turės šiek tiek daugiau savybių, tokų kaip WEB našyklė, muzikinis grotuvas, „Bluetooth“, GPRS ir el. pašto paslauga. Jų išvaizda yra labai panaši, dydis toks pats, abu yra S40 platformos, turės „microSD“ kortelės lizdą. C1-01 yra brangesnis (jo kaina yra 39 EUR) ir turės VGA kamerą. „Nokia C1-02“ kaina bus apie 35 EUR.

C2 modelis taip pat turės 2 SIM lizdus, kas leis skambinti ir gauti/rašyti SMS tiek iš vieno tiek iš kito telefono numerio. Bet svarbiausia yra tai, jog vienos kortelės lizdas yra po akumuliatoriumi, kitos kortelės – „hot-swappable“, tai reiškia, jog kita kortelė gali būti įdėta arba įšimta, kai telefonas yra įjungtas. FM radijas, muzikinis grotuvas, kortelės lizdas (iki 32 GB), VGA kamera, „Bluetooth“, GPRS, budėjimas iki 16,5 dienų, „OVI mail“, „OVI Life Tools“ ir visa tai tik už 45 EUR.

Visi šie telefonai prekyboje turi pasirodyti šių metų 4 ketvirtį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!