Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23427/samsung-c330k-corby-serijos-naujasis-telefonas/spausdinti/

„Samsung C330K“ – „Corby“ serijos naujasis telefonas

Publikuota: 2010-05-22 06:01
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Dauguma jau tikriausiai yra girdėję apie naująją „Samsung“ kompanijos telefonų seriją, vadinamą „Corby“ vardu. Šios serijos telefonai nepasižymi didžiule funkcijų gausa, bet tuo pačiu yra ir vieni iš pigiausių, todėl daugiau skirti besivystančių šalių gyventojams. Ne išimtis yra ir naujasis „Samsung C330K“ mobilusis telefonas, kurio specifikacijos tai patvirtina. Su „Corby“ serijos telefonais vartotojas gali gauti minimalų funkcionalumą už labai prieinamą kainą. Naujojo „Samsung C330K“ telefono išvaizda yra tikrai nebloga ir jau iš pirmo žvilgsnio patraukia akį.

„Samsung C330K“

„Samsung C330K“ turi 2,4 colio lietimams jautrų ekraną su QVGA (320 x 240) raiška, 1,3 megapikselio kamerą su galimybe daryti vaizdo įrašus QCIF (170 x 144) raiška, įrašant 15 kadrų per sekundę sparta, taip pat naudojama supaprastinta „TouchWiz Lite“ sąsaja. Naujasis telefonas yra suderinamas su populiariausias socialiniais tinklais, turi „MicroSD“ kortelės jungtį ir naudoja 3,5 mm ausinių lizdą, o tai leidžia prijungti ir naudoti bet kokias standartinės jungties ausines.

Naujasis „Samsung C330K“ naudoja 1000 mAh talpos bateriją, kuri leidžia užtikrinti telefono budėjimo trukmę iki 666 valandų, o pokalbių trukmę iki 12 valandų. Šis telefono modelis bus suderinamas su „GSM“, „GPRS“ ir „EDGE“ ryšiais, turės 2,1 versijos integruotą „Bluetooth“ ir „USB“ jungtis. „Samsung C330K“ turėtų pasirodyti Europoje, Amerikoje ir Artimuosiuose Rytuose dar 2010 metų birželį. Telefono kaina kol kas neatskleidžiama, bet, galima nuspėti, kad ji nebus labai didelė, nes „Corby“ telefonų serijos pagrindinis aspektas yra kuo (itin) mažesnė jų kaina.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!