Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23338/koncepcinis-lg-eco-solar-telefono-modelis/spausdinti/

Koncepcinis „LG Eco Solar“ telefono modelis

Publikuota: 2010-05-18 15:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Dizaineris Aaronas Martinezas (Aaron Martinez) pasitelkęs fantaziją sukūrė neįprastos formos ir dizaino „LG“ telefono ateities koncepcinį modelį. Šį ateities ekologišką „LG Eco Solar“ telefono modelį bus galima įkrauti nuo liuminisencinių šviestuvų šviesos, kurios galutinai baigia užkariauti rinką visame pasaulyje. Telefone planuojama integruoti fotoelementus, kad telefonas galėtų pasikrauti ir naudodamas saulės šviesą.

„LG Eco Solar“

„LG Eco Solar“ telefonas savo forma turėtų būti panašus į šiuolaikinius planšetinius kompiuterius, tačiau turės dar puikesnį ekraną, kuris naudos naujas ir pažangias lietimo ekranų technologijas. Planuojama, kad „LG Eco Solar“ bus naudojamas šviesos diodų apšvietimas, ir šviesos diodų stiprintuvai, kurie padės dar tikroviškiau atkurti spalvas telefono ekrane. Ekrano rezoliucija turėtų siekti 1920 x 1080 taškų, o tai prilygsta dabartiniai geriausiai HD rezoliucijai. Telefone žadama naudoti „Windows Mobile“ operacinę sistemą, „Microsoft Silverlight“ internetinę naršykle, o užpakalinėje pusėje integruoti aštuonių megapiklesių kamerą, galinčią filmuoti 1080p vaizdo formatu.

Tai bene įspūdingiausias šiais metais pristatytas koncepcinio telefono modelis. Šiuo metu dar yra sunku suvokti, kaip į tokios formos ir storio telefoną įmanoma sutalpinti tokią gausybę įvairiausių funkcijų. Elektronikos technologijų tobulėjimas šiuo metu yra tiesiog nesustabdomas, todėl tokį telefono modelį netolimoje ateityje išvysti tikrai realu. Dabar belieka laukti ir tikėti, kad „LG Eco Solar“ telefonas neliks tik koncepciniu modeliu, dizainerio Aarono Martinezo (Aaron Martinez) brėžiniuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!