Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/23289/isleista-galutine-microsoft-office-mobile-2010-versija/spausdinti/

Išleista galutinė „Microsoft Office Mobile 2010“ versija

Publikuota: 2010-05-15 09:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Microsoft“ korporacija šių metų gegužės 12 dieną vykusioje konferencijoje pranešė džiugią žinią visiems „Microsoft Office“ vartotojams. „Microsoft“ oficialiai paskelbė pradedanti platinti savo naująją „Office 2010“ paketo versiją. Tuo pačiu džiugi žinia paskelbta ir išmaniųjų telefonų naudotojams – išleidžiama ir galutinė „Microsoft Office Mobile 2010“ programinio paketo versija.

Su naujuoju „Microsoft Office Mobile 2010“ programiniu paketu išmaniųjų telefonų vartotojai gauna visas reikiamas funkcijas, reikalingas pilnavertiškam darbui su „Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ programomis. Naujasis „Office Mobile“ suteikia galimybę redaguoti, saugoti ir siųsti visus norimus dokumentus tiesiogiai iš išmaniojo telefono į jums reikiamą vietą. Žinoma, mobilioji versija nepasiūlys visų galimų „Office 2010“ paketo funkcijų, bet esant reikalui, dokumente reikiamas korekcijas bus galima atlikti tiesiog akimirksniu. Mobiliojoje versijoje yra integruotos ir „Outlook“, „OneNote“ ir „SharePiont“ programos.

Išleista galutinė „Microsoft Office Mobile 2010“ versija

Deja, vienu dideliu „Microsoft Office Mobile 2010“ trūkumu galima įvardinti tai, kad šis naujasis paketas yra suderinamas ir jį naudoti kol kas galės tik „Windows Mobile 6.5“ operacinės sistemos naudotojai. Nereikėtų tikėtis, kad greitu laiku „Microsoft Office Mobile 2010“ bus suderinamas ir su nauja „Windows Phone 7“ operacine sistema, nes pats programinis paketas jau pristatytas oficialiai. Tai – gana keistas „Microsoft“ korporacijos žingsnis. Tačiau yra ir labai džiugių naujienų. Visi ankščiau išmaniuosiuose telefonuose naudoję senesnę „Office“ programinio paketo versiją, į naująją „Office 2010“ versiją galės atsinaujinti visiškai nemokamai. Programinę įrangą galima tiesiogiai atsinaujinti iš „Windows Marketplace“ internetinio puslapio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!