Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/2310/samsung-europoje-prekiaus-3gb-hdd-protinguoju-telefonu/spausdinti/

„Samsung“ Europoje prekiaus 3GB HDD „protinguoju“ telefonu

Publikuota: 2005-10-21 11:35
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

„Samsung Electronics“ Europos rinkai pristatė naują muzikinį telefoną SGH-i300 su 3 GB kietuoju disku. Kitų metų pradžioje jis pasirodys Lietuvos bei kitų Europos valstybių parduotuvėse ir kainuos apie 585 eurus (apie 2019 litų).

Modelis i300 jungia kokybiškai ir pilnai veikiančias telefono, skaitmeninio fotoaparato, MP3 grotuvo ir elektroninio pašto funkcijas, kurios leis keletą reikalingiausių įtaisų pakeisti vienu kompaktišku aparatu.

Viena iš moderniausių telefono savybių - žymiai padidėjusi talpa, leisianti vartotojui įsirašyti apie 1000 muzikos įrašų, kuriuos „Plug & Play“ funkcijos pagalba telefoną bus galima perkelti iš kompiuterio ir į jį.

Telefone instaliuota „Windows Mobile“ operacinė sistema elektroninio pašto operacijoms ir kitoms funkcijoms atlikti. Kurdama šį telefono modelį „Samsung“ glaudžiai bendradarbiavo su „Microsoft“, todėl telefonas yra visiškai suderinamas su kompiuterine „Windows“ versija ir gali laisvai operuoti kompiuteryje esančiais duomenimis.

Vartotojas gali naudotis ir 1.3 megapikselių fotoaparatu su blykste bei „microSD“ išorine atmintimi (anksčiau vadinta „TransFlash“) geros kokybės nuotraukoms bei vaizdo įrašams daryti, kuriuos vėliau telefonu galima siųsti ir gauti.

„Samsung“ i300 taip pat turi skrydžio modulį, kuris suteikia galimybę naudotis telefono funkcijomis skrydžių metu nepažeidžiant reikalavimo negauti ir nesiųsti mobiliojo ryšio signalų esant lėktuve.

Pasak „Samsung Electronic“ telekomunikacijų padalinio prezidento Kitae Lee, telefonas pagaliau gali užtikrinti nepriekaištingai veikiančias kelių įtaisų funkcijas, todėl vartotojui tai yra patogesnis ir pigesnis sprendimas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!