Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/22882/startuoja-mobiliojo-pasaulio-gidas-lietuvoje/spausdinti/

Startuoja mobiliojo pasaulio gidas Lietuvoje

Publikuota: 2010-04-23 08:16
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Virtualios visuomenės naujienų portalas
Inf. šaltinis: Virtualios visuomenės naujienų portalas

Startavo specializuotas mobiliojo pasaulio gidas Lietuvoje www.mobium.lt. Naujajame portale – visa su mobiliosiomis telekomunikacijoms, technologijomis bei jų naujovėmis susijusi informacija, skirtingų pardavėjų siūlomų naujų mobiliųjų telefonų charakteristikos, telefonų kainų bei mobiliojo ryšio operatorių siūlomų planų palyginimai, ekspertų patarimai ir vartotojų komentarai vienoje vietoje.

Portale www.mobium.lt nuolat atnaujinama patikima informacija apie mobiliųjų telefonų modelius, jų funkcijas, Lietuvos ir pasaulio mobiliojo ryšio rinkų naujoves. Besidomintieji puslapyje gali rasti visą su mobiliuoju pasauliu susijusią vaizdo bei teksto informaciją.

Ketinantys įsigyti naują ryšio priemonę, naujajame puslapyje gali nesunkiai tarpusavyje palyginti juos dominančius telefonų modelius, rasti išsamią informaciją apie tai, kur ir už kiek tiksliai jie gali įsigyti patinkantį modelį, kur rasti autorizuotas mobiliųjų telefonų taisyklas.

Be to, mobiliojo pasaulio gido www.mobium.lt lankytojai gali palyginti ir išsirinkti jų poreikius labiausiai atitinkančius mobiliojo ryšio mokėjimo planus iš tų, kuriuos siūlo Lietuvoje veikiantys operatoriai.

„Tai pirmasis tokio pobūdžio portalas šalyje. Esame tikri, kad daugelis vartotojų, ieškodami jiems reikiamos informacijos www.mobium.lt, sutaupys daugybę laiko. Svarbu tai, kad portale pateiksime nešališką informaciją lankytojus dominančiais klausimais. www.mobium.lt yra tarsi mobiliojo pasaulio enciklopedija, kurioje galima greitai ir lengvai rasti visą dominančią informaciją vienoje vietoje, nenaršant po kelių ar keliolikos gamintojų svetaines, platintojų ir patarimų puslapius“, - sako projekto vystymo ir plėtros vadovas Eduardas Šitikas.

Pasak jo, naujoji svetainė skirta ne tik ketinantiems keisti telefono aparatą ar mokėjimo planą, bet ir naujų vartotojų norintiems rasti mobiliojo ryšio operatoriams, taip pat visiems, kuriuos domina mobiliojo pasaulio naujovės ir galimybės.

Mobiliojo pasaulio gide www.mobium.lt pateikiamos ne tik Lietuvoje populiariausių gamintojų „Nokia“, „Samsung“, „LG“, „Apple“, „Motorola“, „Sony Ericcson“, bet ir retesnių – „Blackberry“, „Vodafone“, „HTC“ – ir kitų gamintojų mobiliųjų telefonų aparatų charakteristikos. Besidomintys čia ras visą informaciją apie „Omnitel“, „Bitė“ ir „Tele 2“ siūlomus mokėjimo planus, skambučių ir SMS žinučių į visus tinklus tarifus, mėnesinių abonementinių mokesčių dydžius, taip pat naujausią informaciją apie operatorių vykdomas nuolaidas, akcijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!